Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2.5 hónapja nem találok munkát, a barátnőm ezt cikinek érzi a barátaink, ismerőseink elött?

Figyelt kérdés
Azt mondta cikinek tartja hogy beszéljen róla,valakinek is,és ha szóba jön,ekkor cikinek érzi.Normális ez hogy ennyire ciki ez neki?Úgy értem hogy szégyenl szért mások elött?
2014. szept. 5. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én nem érezném cikinek.. mostanában sokan munkanélkuliek és sajnos nem találnak munkát.
2014. szept. 5. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Na idefigyelj... Már most látszik rajtad, hogy mennyire nem vagy képes határozottan fellépni. Szerinted egy kapcsolatnak azon kell alapulnia, hogy mindenben menő legyél? Jó munkád legyen, autód, házatok stb. Már ne haragudj, de ha a barátnőd nem képes melletted kiállni a bajban, jóban és rosszban, akkor nehogy már nyald a talpát!! Hagyod, hogy egy nő így kihasználjon? Ha nekem ilyet mondana a barátnőm, hogy szégyelli, hogy nem találok munkát (pedig én minden követ megmozgatok érte, hogy legyen!! Gondolom így vagy vele), ott helyben megmondanám neki, hogy tűnjön a szemem elől. Na nehogy már erről szóljon egy kapcsolat... Rúgd ki a faszba. Az ilyen nem szeret téged. Szedd össze magad, állj a sarkadra, és ne légy anyámasszony katonája:) Mielőtt fejmosást kapnék tőled azért, amit leírtam, csak közlöm veled, hogy maximális jóindulattal mondtam ezeket neked, így ismeretlenül is a legjobbakat kívánom! Nehogy már szívességet tegyen neked Ő azért, hogy jár veled.. Húú de felháborodok az ilyen kérdéseken, hogy így kell siránkozni a nőkért. Semmivel se többek ők, mint mi, férfiak.
2014. szept. 6. 02:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: egy másik lehetőség pedig, hogy elmondod neki, hogy érzel. Ha látod rajta, hogy nem ért meg téged és a problémádat, akkor nincs miről beszélni. Nálam még soha nem fordult ilyen elő, hogy valamelyik barátnőmet zavarta volna, hogy nincs munkám és még bőven tanulok, csak piszkos gyárakban dolgoztam vagy szar adminisztrációs munkákat, 12 órában.. Sőt, büszke voltam rá. Nálam épp fordítva esett meg a dolog, inkább én piszkáltam mindig őket ezzel, hogy "24 éves vagy, 1 éved van az egyetemen és nem szereztél egyetem alatt semmi tapasztalatot a szakmában?? csak ilyen bolti eladóként dolgoztál?" Csakhogy én azért közöltem ezt némelyikükkel, mert azt akartam, hogy motivált legyen, és legyen igénye arra, hogy a szakmájának megfelelő munkát találjon. Mert némelyikük annyira nem is hajtotta meg magát. De eszem ágában sem volt cikinek érezni,csak jeleztem, hogy már el kéne kezdeni építeni a jövőjét:) A kapcsolataim mindig is a bizalomra épültek, és ennek hiányában szakítottam, nem egyszer. Szóval, kedves Kérdező, azt ajánlom, beszéld meg ezt vele amint lehet, és ezek alapján, amiket írtál, több talpraesettség is rád férne. Bár javíts ki, ha nem így van. De mondom, a legnagyobb jóindulattal írtam mindezt. És őszintén a legjobbakat kívánom!!!
2014. szept. 6. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!