Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2.5 hónapja nem találok munkát, a barátnőm ezt cikinek érzi a barátaink, ismerőseink elött?

Figyelt kérdés
Azt mondta cikinek tartja hogy beszéljen róla,valakinek is,és ha szóba jön,ekkor cikinek érzi.Normális ez hogy ennyire ciki ez neki?Úgy értem hogy szégyenl szért mások elött?
2014. szept. 5. 12:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Normális hogy szégyenl ezért mások elött?Persze nem erény a munkanélküliség ez tény,de ennyire ciki ez?
2014. szept. 5. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne normális. Nem vagy munkakerülő, 2,5 hónap nem is olyan sok. Nem egyszerű munkát találni.

Értem, ha feszült, ha ez pl. anyagi problémákat okoz. Megértem, ha kiakad, ha látja, hogy teszel az egészre magasról és nem is keresel munkát. De ha jól értem, itt nem ez a helyzet.

Nagyon rosszul esne ez a páromtól, mert pont arra vágynék ilyen rossz helyzetben, hogy mellettem álljon és támogasson, hogy ne keseredjek túlságosan el.

2014. szept. 5. 12:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy vele és bárki mással is történhet még ilyen, már csak ezért sem szégyellni való.
2014. szept. 5. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Építsd le szépen ezt a barátnődet. Nagyon sokszor előfordulhat ilyen helyzet bárki életében. Ő jelenleg ott tart, hogy ami nem menő, az ciki a barátok előtt.
2014. szept. 5. 12:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Megértem, ha kiakad, ha látja, hogy teszel az egészre magasról és nem is keresel munkát. De ha jól értem, itt nem ez a helyzet.

Nagyon rosszul esne ez a páromtól, mert pont arra vágynék ilyen rossz helyzetben, hogy mellettem álljon és támogasson, hogy ne keseredjek túlságosan el.

Ha az ember munkát keres és nem csak abból áll,hogy elklüdi az önéletrajzokat,hanem járja a várost,akkor nagyon fárasztó tud lenni és sok energiát felemészt.Voltak mélypontok,amikor elfáradtam az egészben és szükségem volt a támogatására,de azt mondta már ő is belefárad.Mondtam neki hogy csak hallgasson meg ha kicsit bánatos vagyok,semmit ne csináljon helyettem.

2014. szept. 5. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem normális egyáltalán. Inkább segítenie, támogatnia kellene téged, nem alázni. (És ezt nem anyagi támogatásra értem elsősorban.)

Szerintem inkább keress mást... Komolyan. Milyen kapcsolat ez, ahol amint probléma van, elfordul tőled, és szégyelli?

2014. szept. 5. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Jó, most mások előtt azért én se dicsekednék vele.. Nem tudok milyenek a nők, úgy látszik. Dicsekednek a szupermenő, gazdag pasijukkal, most a a tied meg mondja, hogy az enyémnek még munkája sincs?

Az én férjemnek is volt már olyan munkája, amit cikinek érezte(parkolóőr). Ettől még ugyanúgy szerettem, de másoknak nem szívesen mondtam, csak ha rákérdeztek. Ha nem lenne munkája, akkor is így lennék vele, pedig szeretem nagyon, de ennek nincs köze a szerelemhez. Azt is nagyon szégyelném, ha nekem nem lenne munkám, akkor kéne szakítsak magammal?

2014. szept. 5. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Kellemetlen helyzet, nem ciki. Akkor lenne szégyellni való, ha azért nem lenne munkád, mert nem is akarsz dolgozni. Gondolom nem ez a helyzet. Nyilván nem is büszkélkedik vele senki, még a barátnőd sem. Ettől függetlenül támogathatna. Fordított helyzetben gyanítom már rég kicsapta volna a hisztit.
2014. szept. 5. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Én 1 évig keresgéltem, de nem bólintottam rá minden TESCO-árufeltöltő, hanem kerestem a nekem való szakmabeli állást. Most munkaidőben GYK-ra írogatok, zenét hallgatok meg 9gag-et olvasgatok és interneten űzöm az unalmam...és még meg is fizetnek érte:D Ha meg esetleg néha van munka is, azt is imádom, mivel szándékosan kerestem olyan melót amit szeretek és amit szándékosan tanultam!
2014. szept. 5. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Ilyennel ki sem kezdenék alapból.
2014. szept. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!