Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.5 hónapja nem találok munkát, a barátnőm ezt cikinek érzi a barátaink, ismerőseink elött?
Nekem nem lenne normális. Nem vagy munkakerülő, 2,5 hónap nem is olyan sok. Nem egyszerű munkát találni.
Értem, ha feszült, ha ez pl. anyagi problémákat okoz. Megértem, ha kiakad, ha látja, hogy teszel az egészre magasról és nem is keresel munkát. De ha jól értem, itt nem ez a helyzet.
Nagyon rosszul esne ez a páromtól, mert pont arra vágynék ilyen rossz helyzetben, hogy mellettem álljon és támogasson, hogy ne keseredjek túlságosan el.
Megértem, ha kiakad, ha látja, hogy teszel az egészre magasról és nem is keresel munkát. De ha jól értem, itt nem ez a helyzet.
Nagyon rosszul esne ez a páromtól, mert pont arra vágynék ilyen rossz helyzetben, hogy mellettem álljon és támogasson, hogy ne keseredjek túlságosan el.
Ha az ember munkát keres és nem csak abból áll,hogy elklüdi az önéletrajzokat,hanem járja a várost,akkor nagyon fárasztó tud lenni és sok energiát felemészt.Voltak mélypontok,amikor elfáradtam az egészben és szükségem volt a támogatására,de azt mondta már ő is belefárad.Mondtam neki hogy csak hallgasson meg ha kicsit bánatos vagyok,semmit ne csináljon helyettem.
Nem normális egyáltalán. Inkább segítenie, támogatnia kellene téged, nem alázni. (És ezt nem anyagi támogatásra értem elsősorban.)
Szerintem inkább keress mást... Komolyan. Milyen kapcsolat ez, ahol amint probléma van, elfordul tőled, és szégyelli?
Jó, most mások előtt azért én se dicsekednék vele.. Nem tudok milyenek a nők, úgy látszik. Dicsekednek a szupermenő, gazdag pasijukkal, most a a tied meg mondja, hogy az enyémnek még munkája sincs?
Az én férjemnek is volt már olyan munkája, amit cikinek érezte(parkolóőr). Ettől még ugyanúgy szerettem, de másoknak nem szívesen mondtam, csak ha rákérdeztek. Ha nem lenne munkája, akkor is így lennék vele, pedig szeretem nagyon, de ennek nincs köze a szerelemhez. Azt is nagyon szégyelném, ha nekem nem lenne munkám, akkor kéne szakítsak magammal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!