Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nő miért kap akkor pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő miért kap akkor pasit, amikor akar? A pasik ( neem mind, nem általánosítok még mielőtt beleköttök) ennyire ösztönlények?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 00:24
1 2 3
 11/22 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Mivel kimutatják,hogy kell nekik.

Ilyen szempontból ez egy előny.

2014. szept. 4. 00:36
 12/22 anonim ***** válasza:
Olvastam, hogy a statisztikák szerint hazánkban 5000-rel több kan van csak a fiatalabb korosztályban!!
2014. szept. 4. 00:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Mivel a férfiak nagyobb vágyat éreznek, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek. Persze ez a vágy irányítható intelligenciával.
2014. szept. 4. 00:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Engem ez lelomboz,elveszik a bizalmam.
2014. szept. 4. 00:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Pedig nem kéne lelombozódnod. Én is tudom, hogy sok értelmes lány van a Földön, még ha nagyon ritkán is fúj össze velük a szél.
2014. szept. 4. 00:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen,pasikban is van,csak mostanság én nem találom.:D és már nem tudom,hogy mikor jön el az a pont,hogy közel engedhetek magamhoz valakit nyugodt szívvel. Bár jó emberismerőnek tartom/tartottam eddig magam,eddig csak egyszer dőltem be majdnem,mikor szívem után mentem inkább,eszemet meg próbáltam háttérbe szorítani,még akkor is mikor " üvőltötte", hogy hagyd már ezt az embert.Úgy szerettem volna,hogy működjön. De a srácból is remek színész lett volna,az biztos.
2014. szept. 4. 01:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Talán csak nem jó helyen keresed.
2014. szept. 4. 01:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi okod lelombozódni. :-)

Nézd a dolog jó oldalát, hogy neked nőként sokkal több érdeklődő pasi közül van lehetőséged választani.

Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor innen már csak több önbizalomra van szükséged, hogy elhidd, hogy megérzed, hogy ki az, aki érdemes a bizalmadra. Szerintem nem igazán nehéz rájönni, hogy valakinek "én kellek vagy a lyuk", ahogy fogalmaztál.

És ami szerintem a legfontosabb, az egyrészt az, hogy tudj abban hinni, hogy megérdemelsz egy boldog párkapcsolatot, egy olyan társat, amilyenre vágysz, másrészt hogy saját magaddal jóban legyél, tudd magadat szeretni és elfogadni olyannak, amilyen vagy, és a jót lásd magadban - nem csak azért, mert akkor már eleve sokkal boldogabb vagy (ami már önmagában sem utolsó szempont), hanem azért is, mert a párkapcsolataidban, és a más jellegű emberi kapcsolataidban is jellemzően azt tükrözik neked vissza a többiek, ahogy te saját magadhoz viszonyulsz.

2014. szept. 4. 01:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Mert a nő választ. Ennyi.

De majd ha nem kisfiú hanem ferfi leszel akkor 10-ből 6 neked is bejon.

2014. szept. 4. 01:22
 20/22 anonim ***** válasza:

# 19

A kérdezőből szerintem igen nehezen lesz férfi, mivel a hozzászólásai alapján női testben létezik. :-)

2014. szept. 4. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!