Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő miért kap akkor pasit, amikor akar? A pasik ( neem mind, nem általánosítok még mielőtt beleköttök) ennyire ösztönlények?
Mivel kimutatják,hogy kell nekik.
Ilyen szempontból ez egy előny.
Szerintem semmi okod lelombozódni. :-)
Nézd a dolog jó oldalát, hogy neked nőként sokkal több érdeklődő pasi közül van lehetőséged választani.
Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor innen már csak több önbizalomra van szükséged, hogy elhidd, hogy megérzed, hogy ki az, aki érdemes a bizalmadra. Szerintem nem igazán nehéz rájönni, hogy valakinek "én kellek vagy a lyuk", ahogy fogalmaztál.
És ami szerintem a legfontosabb, az egyrészt az, hogy tudj abban hinni, hogy megérdemelsz egy boldog párkapcsolatot, egy olyan társat, amilyenre vágysz, másrészt hogy saját magaddal jóban legyél, tudd magadat szeretni és elfogadni olyannak, amilyen vagy, és a jót lásd magadban - nem csak azért, mert akkor már eleve sokkal boldogabb vagy (ami már önmagában sem utolsó szempont), hanem azért is, mert a párkapcsolataidban, és a más jellegű emberi kapcsolataidban is jellemzően azt tükrözik neked vissza a többiek, ahogy te saját magadhoz viszonyulsz.
Mert a nő választ. Ennyi.
De majd ha nem kisfiú hanem ferfi leszel akkor 10-ből 6 neked is bejon.
# 19
A kérdezőből szerintem igen nehezen lesz férfi, mivel a hozzászólásai alapján női testben létezik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!