Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem. Mit akar vagy akart?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Mit akar vagy akart?

Figyelt kérdés

Már egy ideje tetszik egy fiú akivel nagyon jóba vagyok de még nem találkoztunk csak facebookon beszélgettünk mint barátok. amikor egyszer találkoztunk nagyon tetszett meg minden meg volt benne ami kell meg összeillettünk meg ugyanolyan mint én mármint a tulajdonságai csak fiúba és amikor hazaértem írtunk és egyszer csak ilyen komolyra váltotta a témát idézem: "Háát az van hogy amiota találkoztunk mihályiba azóta csak te jársz a fejembe és gyönyörű vagy és a személyiséged is totál megfogott :oo és bevallom velem ilyen még nem volt.."

meglepődtem mert én is így éreztem ezt meg is mondtam neki pár hét múlva elment kirándulni (7.-es osztálykirándulás) Szlovéniába és mikor hazajött én épp néztem az ask.fm-et és láttam hogy egy névtelen kérdező kérdezte hogy mikor cókolózott utoljára és azt írta hogy Szlovéniába és nagyon szomorú lettem hogy most akkor mi ez .. ?? nem értettem és most se értem...

2014. szept. 3. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Aha.

És szerinted ki csókolózik 7-es osztálykirándulásán Szlovéniába? Honnan tudod hogy nem hazudott.

Amúgy nem jártok, tudtommal. Vagyis a fiú azt csinál, amit akar. Nem tudom milyen messze laktok egymástól - de a távolság is nagyban befolyásolja, hogy mennyire fontos az egyik a másiknak.

Más. A neten, chatelés közbe sokkal könnyebb a másiknak szép szavakat mondani, mint élőbe.

2014. szept. 3. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
hát igen.. vannak sajnos olyan fiúk, akik fészen olyan szépeket mondanak, h csak na.. élőbe meg semmi ... amugy télleg lehet h csak kamuzott.. vaagy.. esetleg tavaly is volt szlovéniába, v vmikor máskor és arra gondolt.. v csak részeg volt és ugy.. sok féle vairáció lehet... mindenesetre vhogy próbáld meg kideríteni h komolyak a szándékai, v csak játszadozikk.. sokféle módon megkérdezhetsz, utalhatsz ilyenekre...
2014. szept. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!