Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akar velem lenni, de mással sem akar látni.

Figyelt kérdés

A fiú azt mondta, hogy nem tudnánk soha együtt lenni normálisan pár dolog miatt és nem szeretné tönkretenni az életemet, ezért inkább elenged. Viszont azt meg nem bírja elviselni, ha mással lát, még ha az adott srác, aki velem van, csak barát... Ma pl. összeverekedett egy fiúval és elmondta, hogy képtelen elviselni, hogy mással lásson.

De én nem várhatok örökké arra, hogy meggondolja magát és rájöjjön, hogy amit hisz, az hülyeség. Szeretem nagyon, mindig is fontos lesz nekem, tekintve, hogy 4 éve folyamatosan bele vagyok zúgva. Viszont ő hozott egy döntést, hogy nem akar velem lenni és nem kérheti, hogy akkor most utána sírjak életem végéig. Nem igaz?

17L

2014. szept. 3. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igaz:) ne sírj életed végéig miatta.
2014. szept. 3. 22:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó, azért ezt elhatározni könnyebb, mint végrehajtani... Már nekiindultam párszor az évek alatt, egyszer sem lett jó vége a dolognak.
2014. szept. 3. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:

*A fiú azt mondta, hogy nem tudnánk soha együtt lenni normálisan pár dolog miatt és nem szeretné tönkretenni az életemet, ezért inkább elenged. Viszont azt meg nem bírja elviselni, ha mással lát, még ha az adott srác, aki velem van, csak barát... Ma pl. összeverekedett egy fiúval és elmondta, hogy képtelen elviselni, hogy mással lásson.

Ilyet nekem is mondtak már.

2014. szept. 3. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
2 Nem 17 éves vagy? vagy kamu a korod?
2014. szept. 3. 22:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Komolyan gondolta.

Miért lenne kamu a korom?

2014. szept. 3. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Szóval akkor mi is a kérdésed?
2014. szept. 3. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:

5 *Már nekiindultam párszor az évek alatt, egyszer sem lett jó vége a dolognak.

Hát ezért.

2014. szept. 3. 22:10
 8/11 A kérdező kommentje:

???

Hogy mit tegyek, az a kérdésem.

"4 éve folyamatosan bele vagyok zúgva"- szóval igen, ezért ÉVEK...

Nem tudsz értelmezni?

2014. szept. 3. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:

13 éves gyerek esetében nincs ez mint amit te irsz.De még 17 évesében se.

Felnőttnél igen, lehet, előfordul nagyon nagy ritkán egy ember életében.

2014. szept. 3. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Szeret téged, csak sajnáltatja magát, és azt várja, hogy megnyugtasd, hogy együtt tudsz élni azokkal a dolgokkal, amiket mondott.
2014. szept. 3. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!