Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vert már át titeket nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vert már át titeket nagyon csúnyán lány hogy elhitette hogy kellettek neki és közben kiderült hogy végig mással van meg mástól akar valamit?

Figyelt kérdés

26 évesen csak a csalódás és a kudarc :((

Úgy látszik engem nem lehet szeretni.. :(

2014. jan. 12. 23:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna ha meg sem születek.. :(
2014. jan. 12. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem pasival volt ugyanez.Még szerencse,hogy nem gondoltam semmi komolyat,különben padlón lennék.így meg már gyűlöletet sem érzek iránta,csak egy undorító féregnek tartom.:)
2014. jan. 12. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem is folyton csak ez történik de én ronda vagyok.. 17/F
2014. jan. 13. 11:47
 4/4 anonim válasza:
3-as nem csak az számít hogy nézel ki a haveromnak debil feje van és egy csajnak se mondta volna hogy járni akar vele és egy szép csaj odament és megmonta neki tetszel nekem.... hát én csak néztem már 2 éve együtt vannak és a csávó sorozatba csaja a háta mögött
2014. jan. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!