Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy itt a GyK-n egy híresebb nő a 10-es skálán legalább 7-8-ast ér akkor egy átlag, hétköznapi nő kb. csak 3-ast érhet?
Ezt nem is értem!!
Van itt híres nő??
őőő mi van? :D
sokaknak bejön Angelina Jolie...nekem nem...másoknak 10/10 nálam jó ha 3-as...nem azonos az ízlésünk...meg egy kép az csak egy kép...egy nő meg egy nő...vannak előnyös és vannak hátrányos képek...de elmondom neked egy sztár soha nem fog annyit érni a szememben mint egy kedves mosolygós kedves lány...mert neki kötelező a hamis mosoly...a mosolygós kedves lányból meg belülről fakad...szóval lehet akármilyen hiper-szuper agyon sminkelt babaarcú kamu mosolyos szexistennő attól még nem tudom annyira becsülni ezek alapján mint egy szolid, nem annyira szép arcú, őszinte mosolyú lányt...és a 10/X ez sokszor hangulat függő is...mert ha épp valaki rá van izgulva az adott sztárra (vagy csak általánosságban van felizgulva) már máshogy értékel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!