Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek másik autót vezetni? (. ) Mért nem érti meg?
volt egy rossz "élményem" a témával kapcsolatban, mikor lerobban a saját autóm, és a cégeset kellett volna vezetnem... én úgy gondoltam, persze, mért is ne. Megy ez nekem.... de nem.... nem ment :( 50 ezer volt a kár benne.
Akkor megfogadtam a sajátomon kívül nem vezetek más autót... párom ezt nem akarja elfogadni.... illetve nem próbál segíteni, hogy ne okozzon ez traumát nekem... mert hétvégén a töltésen autózva megállt, és kiszállt, majd szólt hogy üljek át a helyére. Nem voltam képes rá. Sírógörcsöt kaptam. Mért nem veszi észre, hogy nem makacsság és hiszti ez nálam?
Csakhogy ez makacssag es hiszti.
Miert ne tudtal volna vezetni egy toltesen, ahol kozel s tavol semmi forgalom? Ne legyel mar ennyire korlatolt. Az egyik auto olyan mint a masik, ha az egyiket tudod vezetni akkor a masikat is. kulonben is: nem a vezetes a nehez, hanem a kozlekedes!
Mindkettőtöknek igaza van. Értem, hogy a párod szeretne segíteni, jó ötlet az is, hogy a töltésen, ahol gondolom, nincs igazán forgalom.
Viszont ezt kettesben kéne, nem a gyerekekkel meg ismerősökkel együtt.
Egyébként az a fontos, hogy a saját autódba ne görcsösen ülj bele. Azt nem tudom, hogy van-e jelentősége, hogy más autót is vezess.
5-ös, köszönöm a vörösboros példát! kicsit más eset, de jól esett! :)
6-os válaszoló kedves! köszönöm neked is a választ! sajnos most az én kocsim ablaktörlője elromlott és ez lenne a legegyszerűbb megoldás, ezért kéne vezetnem az övét. vidékre járok dolgozni autóval.
A sajátomban nincs para... már az első beüléskor minden annyira kézre állt... és nem féltem :) imádom vezetni!...
Ha szükség van arra, hogy az ő autóját vezesd, akkor menjetek el kettesben gyakorolni.
Vagy ha van más lehetőséged az utazásra, akkor addig legfeljebb buszozol pár napig. (gondolom, nem tart sokáig megjavítani a tiédet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!