Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szerelemtől. Segítség?
Létezik, hogy egy ember csak egy nőt/férfit kíván egész életében, és csak őt szereti? Nagyon félek a kapcsolatoktól, bár van barátom 1 éve. Ő egyszer megcsalt a legelején(csókkal), elmondta, megbánta, de azóta felmerülget bennem ez az egész. Nagyon rosszul érzem magam emiatt, és hülyén is, hogy mást is megkívánhat rajtam kívül, esetleg mást is vonzónak tart... Hülyeségeken(?) filózgatok, és ez nagyon felemészt belülről. Eléggé női agya van egyébként, és igazán féltékeny mindenkire. Amióta megcsalt, azóta én is... Ő gyanúsítgat összevissza, hogy megkívánom ezt, azt, szexelnék ezzel azzal, de amikor ő mondja, hogy "ez a csaj nem rossz", akkor azt totális kussban kell fogadnom. Amit szerintem direkt csinál egyébként, mert arra játszik, hogy minél féltékenyebb legyek. Lerbancoz, mert az összejövetelünk után 2 héttel megkívántam nagyon őt, és szexelni akartam, de az nem hímrbancság, hogy ő neki egyéjszakás kalandja is volt. Nem tudom mitévő legyek, hogy esetleg miben változtassak a felfogásomon. Nem bírom elviselni, hogy mással is ugyanúgy élvezné a szexet, csókot, érintéseket, mint velem... Hogy ez érzelmek nélkül is megy neki... A gondolattól is idegrohamot kapok... Pedig tudom, hogy őszintén, szívből szeret, csak sosem volt még ennyire komoly kapcsolata, talán nem tudja mit kéne ezzel a kapcsolattal kezdeni, hogy kéne engem megtartania.
Apropó, az normális, hogy nekem a másik megkívánásához is kell valamiféle érzelem? Lehet furán működök, de őt se kívántam meg addig(hiába a jóképű pofija, és jó teste), amíg meg nem ismertem jobban. Egy férfi tud így működni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat, és köszönöm annak, aki végigolvassa!
"Pedig tudom, hogy őszintén, szívből szeret"
De vicces vagy már így kora reggel is!
Ha két ember igazán szereti egymást, még akkor is előfordulhat, hogy mást meglátva meg tetszik neki, megkívánja de ha igazán szereti a párját akkor nem keveredik bele semmibe. Max eljátszik a gondolattal.
A bosszú nem megoldás :( Nem tudom, hogy neked jobb lett e utána..
Bunkó tőle, hogy előtted mond ilyeneket más csajokra, főleg mert ennyire zavar téged, meg kéne vele beszélni!
Sajnos van férfiakban és nőkben olyan aki nem figyel az érzelmeire, kizárja őket.. és ilyenkor mással is élvezheti a dolgokat.. (én azért úgy gondolom, hogy van bűntudata valahol mélyen..még ha csak egy másodpercre is.. de ezt is úgy letiporja magában és utána már nem is foglalkozik vele.. )
Próbálj neki időt adni, ha tényleg azt érzed, hogy szeret, de nézz magadba, hogy biztos megéri e várni rá vagy csak meg fog bántani!
Normális, hogy más megkívánásához neked kell érzelem. Én is így vagyok vele, remélem, hogy sokan vagyunk így.
Tud így működni egy férfi, szerintem, remélem. Csak meg kell őket találni.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!