Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Ti hogy viselitek, ha hétköznap nem nagyon tudtok beszélni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy sráccal a neten és nemrég elkezdünk járni. Szeretek vele lenni, olyankor nagyon jó, csak rám figyel, úgy érzem olyankor, hogy ott és akkor csak ketten vagyunk, a külvilágot kizárjuk. Ő vallott először szerelmet és érzem is, hogy szeret, mert tényleg úgy viselkedik velem.

Viszont, ha nem vagyunk együtt akkor többnyire neten tartjuk a kapcsolatot, és mivel ő sokat dolgozik, csak hétvégén tudunk találkozni. Kevés szabadideje van, és kicsit úgy érzem, hogy neki nem annyira fontos, hogy beszéljük naponta. Mondjuk rám ír mindig, de van, hogy fél óráig nem válaszol, stb. Kicsit olyan fura ez. Egyébként szeret velem lenni és mindig várja, hogy találkozzunk.

Ha nem vagyunk együtt akkor kicsit úgy gondolom néha, hogy nem fog sokáig működni a kapcsolat, mert hét közben nem igazán ér rá. :/ Lehet ezt csak én képzelem be, de nem tudom.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

2014. szept. 1. 18:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, elég sokat. :/
2014. szept. 1. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

biztos nagyon lefárasztja :/

főleg ha utána még otthon is van tenni valója.

Nem is nagyon bírja kipihenni magát,gondolom mindenképp látni akar hétvégén és emiatt nem pihen eleget.

Nem tudom milyen programokat szoktatok csinálni együtt,de szervezhetnétek olyat ami nem annyira fárasztó

Pl: közös filmnézés,

esetleg telefonon is beszélhetnétek hétköznap,még ha csak néhány szót is váltotok az is több mint a semmi.

2014. szept. 1. 19:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Hétvégén többnyire kipiheni magát, mert mindig úgy szervezzük a dolgokat, hogy tudjon pihenni azért eleget, én megértem teljesen és próbálom így elfogadni a helyzetet, csak néha kicsit elbizonytalanít. :/
2014. szept. 1. 19:07
 14/22 anonim ***** válasza:

megértem hogy néha nehéz :/

úgy gondolom,hogy ha ennyire megértő vagy,és ezek ellenére is együtt vagy még vele,nagyon erős kapcsolatotok lehet.

És igazán szereted :)

Biztos ő is így érez,csak neki sem könnyű.

nem tudom hogy te már dolgozol-e.

De megértheted hogy mennyire kimerítő lehet.

Én még suliba járok,de a pasim dolgozik, és van hogy őt is nagyon lefárasztja.Volt hogy tényleg annyira fáradt volt hogy mikor haza jött,csak köszönt és ment aludni

2014. szept. 1. 19:12
 15/22 Fényember ***** válasza:
Én is, ha egy darabig nem találkozunk, azt érzem hogy ez az egész nem lesz jó vele, nem tudom miért de elbizonytalanodok vele kapcsolatosan. Aztán mikor találkozunk meg tökre biztos vagyok benne/bennünk. Nem tudom miért van ez, de nagyon rossz érzés néha. hogy elfog ez a tudat, hogy mi nem vagyunk jók együtt. :/
2014. szept. 1. 19:13
 16/22 A kérdező kommentje:

15ös válaszoló, én is így érzek teljesen! Szerintem ez, hogy néha így érzünk valahol annak is a jele, hogy nagyon szeretjük a másikat és szeretnénk, ha működne a dolog, mert félnénk elveszíteni a másikat.

Amúgy én egyetemre járok, nemsokára nekem is lesz dolgom bővem, úgyhogy én se fogok ráérni hétköznap annyira, ez egyrészt jó lesz, mert legalább nem ezen fogok gondolkozni, másrészt meg ugye nem, mert akkor kevesebbet tudunk majd beszélni :/

2014. szept. 1. 19:16
 17/22 anonim ***** válasza:

hát akkor nem lesz könnyebb,de legalább elfoglalod magad és nem lesz energiád arra gondolni,hogy vajon rossz-e a kapcsolatotok.

ha dolgoznod kell majd te is jobban megérted hogy mennyire is fárasztó ez.

És ha majd már te is dolgozol nem tudtok össze költözni? vagy még korainak gondoljátok?

2014. szept. 1. 19:19
 18/22 A kérdező kommentje:

Én értem, hogy fárasztó neki, és nem kapok hisztirohamot, ha inkább aludna ahelyett, hogy velem beszél, csak ilyenkor rossz, mert én mindig úgy várom, hogy beszélhessek vele. Próbálom ilyenkor elhessegetni a negatív gondolatokat, de nem mindig sikerül. :/

Összeköltözésen egyenlőre nem gondolkozunk, egyrészt, mert nem állunk úgy anyagilag (főleg én), másrészt meg még korai ilyesmiről beszélni. De ha még sokáig együtt leszünk, akkor szerintem igen.

2014. szept. 1. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Megértelek,nem is gondoltam hogy hisztiznél miatta.

esetleg megpróbálhatnátok valamit kitalálni mondjuk szombaton alszik vasárnap veled van. vagy együtt töltitek az egész hétvégét,egyik nap együtt alszotok.

Persze nehéz ezt a helyzetet megoldani,nehéz úgy megoldani hogy mindkettőtöknek jó legyen.

2014. szept. 1. 19:31
 20/22 A kérdező kommentje:
A hétvégén igazából nincs sok probléma, mert akkor jó mindkettőnknek, csak azért nyilván az embernek hétköznap is szüksége van arra, hogy valamennyi időt a párjával töltsön, ha mást nem, csak így beszélgetni.
2014. szept. 1. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!