Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire jöttök ki politikailag a párotokkal?
Mi pl. nagyon rosszul, mindig veszekszünk, mert én jobbos vagyok ő meg balos.
Ti nálatok, hogy van ez ?
Én Jobbikos vagyok, de pont lesz*rom, hogy a párom milyen. :D Felőlem abban hisz, amiben akar, nem ettől lesz jobb, vagy rosszabb ember, kirakni meg eszembe sem jutna politika miatt. Nem is értem.
Szóval ez a különbség a kettes válaszoló és az értelmesebb egyedek közt (legyen az bármilyen politikai nézetű). :)
3/4 vagyok, az én páromat tökre nem érdekli a magyar politika, EP-n szavazni sem volt, érthető okokból tehát győzködni sem szükséges semmiről. Most akkor dobjam ki, mert nem kimondottan Jobbikos?
Minden pártban, és minden párt szavazói közt vannak tök DEBILEK. Ezek az emberek nem a pártvallásuk miatt idióták, hanem mert így születtek, vagy fene tudja miért. Aki idiótának született, azzal eleve nem kezdek párkapcsolatot, ha viszont simán másban hisz, akkor nem értem, miért lenne ez kizáró tényező.
Tökfőzeléket főzöl, a párod nem szereti, kidobod? Ugye nem... És erre jön az a válasz ugye, hogy a kettőt nem lehet összehasonlítani, mert a politika sokkal nagyobb fajsúlyú, meg blabla, de az a helyzet, hogy ha az illető nem minimum pártelnök valahol, akkor rohadtul mindegy, hogy ő, Kis Pista a 2/14-ből kire szavaz.
Aki emiatt eldob egy alapvetően működő kapcsolatot, az egyszerűen önsorsrontó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!