Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire vannak közös hobbijaitok a párotokkal?
Pár évtizeddel ezelőttig persze, hogy megvoltak együtt, mert "muszáj volt", meg nagyjából az ágyban meg vacsoránál találkoztak aztán kész.
Amúgy ha tudtok beszélgetni, nem untatjátok egymást, akkor mi a probléma? Nem kell úgysem mindig mindent együtt csinálni a másikkal, inkább pont hogy jó, ha mindenkinek megvannak a maga hobbijai.
mi is totál különbözőek vagyunk,ő rapper én a poppot,latint is szeretem,ő sportol,én a természetet imádom...
sorolhatnám. de az is egy jó program lehet,hogy megmutatjátok egymásnak,mi jó abban,amit ti szerettek.
mi már 4 éve együtt vagyunk,az ellentétek vonzzák egymást ;)
Mi olyan 9 éve élünk együtt és teljesen más hobbijaink vannak. Pl én sosem akartam az ő számítógépes játékaival játszani, ő pedig sosem akart velem eljönni biciklizni.
Én most ékszer mániás lettem, erre beszólt tegnap, hogy minek az a sok gyűrű, ne vegyek már többet. Én nem szóltam be amikor ő vett magának egy kormányt és hozzá pedált, mert autóversenyzőset akart játszani és ezt 1 hét mulva berakta a szobába dobozba, mert megunta. Vett egy bazinagy csocsóasztalt is egyszer, azt is azóta kerülgetjük. Szerintem el lehetne adni, de meg sem említem. Én akváriumokat gyűjtöttem egy időben, volt 6 akváriumom. Sok helyet foglaltak azok is, de most már csak 3 van, a többit eladtam. A hobbi változik. Nálam is, nála is időszakosan. Nem bírnánk egymást követni. Elég fura lenne ha mindig ugyanaz lenne a hobbink.
De az érdekes, hogy amikor ő vett egy gitárt, akkor 2 haverja is vett, tehát a haverjai így leutánozták. Én nem. :D
#4:
Kicsit témától függetlenül, de mindig irigyeltem az olyan embereket, akik ennyire ráérnek ... Ti mit csináltok egyébként? Mert hiába szeretem én is az akváriumokat, de nem lenne annyi szabadidőm, hogy 6 akváriumot karban tartsak, egyszerűen nincs ennyi szabadidőm ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!