Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Ti hogy viselitek, ha hétköznap nem nagyon tudtok beszélni a párotokkal?
Pár hónapja megismerkedtem egy sráccal a neten és nemrég elkezdünk járni. Szeretek vele lenni, olyankor nagyon jó, csak rám figyel, úgy érzem olyankor, hogy ott és akkor csak ketten vagyunk, a külvilágot kizárjuk. Ő vallott először szerelmet és érzem is, hogy szeret, mert tényleg úgy viselkedik velem.
Viszont, ha nem vagyunk együtt akkor többnyire neten tartjuk a kapcsolatot, és mivel ő sokat dolgozik, csak hétvégén tudunk találkozni. Kevés szabadideje van, és kicsit úgy érzem, hogy neki nem annyira fontos, hogy beszéljük naponta. Mondjuk rám ír mindig, de van, hogy fél óráig nem válaszol, stb. Kicsit olyan fura ez. Egyébként szeret velem lenni és mindig várja, hogy találkozzunk.
Ha nem vagyunk együtt akkor kicsit úgy gondolom néha, hogy nem fog sokáig működni a kapcsolat, mert hét közben nem igazán ér rá. :/ Lehet ezt csak én képzelem be, de nem tudom.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?
Az ember mindig megérzi, ha nem a számára megfelelő emberrel van. Ilyenkor megmagyarázhatatlan rossz érzés, rossz hangulat ismétlődik.
Szerintem, jobb lenne ha befejeznéd ezt a kapcsolatot. Ismerek hasonló embert, komolytalan. Te meg komoly stabil kapcsolatot keresel.
Nem tudom én a pasimnál lakom,így még nem éreztem ilyet.
de hidd el attól még szeret :) és sokáig működhet,nem kell minden nap beszélnetek ahhoz hogy ne legyen vége.Biztos többet lenne veled,de dolgoznia is kell.Biztos le is fárasztja a munka.
Nekem is volt hogy a pasim alig beszélt velem pár szót,mert annyira lefárasztotta a munkája
18/F
#4 vagyok
Akkor azért nem válaszol mert tényleg mást is kell csinálnia. és a munka is lefárassza.
Amikor találkoztok akkor 100%-ban rád figyel?
nem pihen eleget
Sokat dolgozik,hogy ennyire lefárasztja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!