Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lángolhat újra a szerelem?

Figyelt kérdés

Mikor megismerkedtem a barátnőmmel, akkor ő nagyon szerelmes volt belém, én viszont csak nagyon megszerettem (kedves, aranyos, rendes lány), de nem éreztem szerelmet. Egy korábbi lány iránt érzett szerelem érzése sokáig kísérte kapcsolatunkat (ő ezt nem érdemelte meg, mert kihasznált), ezt elmondtam neki. Így kiderült, hogy a barátomban megtalálta azt, amit én akkor még nem tudtam neki őszintén megadni, így közelebb kerültek egymáshoz. Időközben rájöttem, h nagyon fontos nekem ez a lány és szerelmes lettem belé, de ő már a barátommal erősen érdeklődtek egymás iránt. Nem csalt meg, de szakítottunk rövid időre emiatt ( ő akart velem kibékülni, én szakítottam vele, mert nem tudtam elvislni a helyzetet). Közben éreztettem vele, miután kibékültünk, hogy szerelmes vagyok belé (verseket írtam neki, figyelmesebb lettem és mindenben a kedvében jártam). Közben történt valami, mert korábban azt hazudta, h szeret, közben a hátam mögött ment a flört a másik sráccal. :( Éreztettem vele, h szükségem van rá, választás elé állítottuk a másik sráccal, mert egyikünknek sem volt jó ez a 3-as felállás, és akkor engem választott. Azóta a "barátom(?)" elég bunkó módon viselkedik vele(nem köszön neki, de sokszor láb alatt van, mikor megyünk bulizni a barátnőmmel). A baj az, hogy a sok hazugság miatt már nem igazán tudok újra megbízni a barátnőmben, hisz másfél éves kapcsolatunk ideje alatt az utóbbi fél éven keresztül ment a huzavona köztük. A barát és a lány is hagyta, h sodródjanak az árral. Utólag beszéltünk még erről és a felszínre került, h azért csinálta ezt velem, mert nem adtam meg neki azt a szerelmet, amire vágyott, neki kevés a szeretet, amit nyújtottam és a barátomban találta meg ezt. Utólag azt állítja, h örül neki, hogy nem történt több, mert azt érzi, h vele nem lett volna boldog, és hogy rájött, h mennyire fontos vagyok neki.

Időnként kérdez felőle, de azt mondja, h csak kíváncsi, h ez a hülye mit alakít. Valakinek van ilyen vagy hasonló tapasztalata? Várom a hozzászólásokat. F23

2010. jan. 17. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lángolni lángolhat, ha most csak és konkrétan erre koncentrálunk, és nem a leírtakra. Nekem ugyanazzal a lánnyal már harmadjára kezdődik...
2010. jan. 17. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érzed? Ezúttal minden rendbe jön köztetek? Nálatok is ez volt a helyzet?
2010. jan. 17. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Akik belemennek egy szerelmi 3 szögbe azok többnyire akkor döbbenek rá, hogy a másik mennyire is fontos számukra ha tudatosul bennük az hogy a 3. személy csupán csak egy kiegészítő és igazából nem érzik ugyan azt vele mint akivel az elejétől kezdve együtt vannak. Neked ebből a szempontból irtózatos nagy szerencséd van mert a lány időközben rájött, hogy mit veszíthet, de vannak olyan emberek akiket annyira megtud babonázni egy 3. jelenléte, hogy képesek eldobni egy kapcsolatot csak az új miatt. És most nem arra gondolok, hogy vitákból adódnak ezek, hanem az ilyenek nem tudnak ellenállni a kísértésnek egy kapcsolatban és belemennek mindenbe ha csak valaki szépen rájuk mosolyog vagy elkezd flörtölni velük. Ha ilyen még egyszer megtörténik az esetedben, akkor jobb nem foglalkozni vele, de egy esélyt mindenki megérdemel (persze ha közben nem feküdt le vele)
2010. jan. 17. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem feküdtek le, ebben biztos vagyok, csak abba nem, h tényleg vége van annak ellenére, h engem választott és velem van. sajnos itt már én is ludas vagyok, mert a saját bizalmatlanságom is bajba sodorhat. :(
2010. jan. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!