Hogyan lángolhat fel újra egy szerelem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem tudtam eleget foglalkozni az elmúlt 2 hétben és nagyon eltávolodtunk egymástól, amit nagyon sajnálok is, de úgy érzem h még nem lefutott a dolog és ezt rajta is látom. egy remekre szabott hétvégével kárpótolhatnám szerintetek az elmúlt idő hanyagságát ? Utána remélem minden menne a régi kerékvágásban. Ha lenne őtletetek h mivel tudnám elkápráztatni kérlek Titeket osszátok meg velem2009. nov. 16. 19:43
1/13 anonim válasza:
szia!
egy -két szál szép virág indulónak, aztán vagy mozi egy olyan filmre meghívva, ami neki tutibizti tetszeni fog. Vagy elmentek egy étterembe, vagy Te főzöl neki valami fincsit +gyertyafény meg zene... Ha ilyent csinálna az én pasim, biztos a nyakába ugranék. De nekem ő a férjem, mán nem csinál ilyeneket :) :(
2/13 anonim válasza:
Ket het??Komoly kapcsolat lehet...
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezek már megvoltak, és az étterem azt hiszem jó választás lesz, ha szeretném lenyűgözni, és valami újjal szolgálni, köszönöm
2009. nov. 16. 20:11
4/13 A kérdező kommentje:
A második hozzászóló pedig ha tudná értelmezni a problémámat rájöhetne h ez a kapcsolat nem 2 hete tart...
2009. nov. 16. 20:13
5/13 anonim válasza:
A második hozzászóló tudja értelmeznia problémát, és amit írt az azt akarja jelenteni, hogy marha komoly kapcsolat lehet az amelyikben 2 hét alatt el lehet távolodni egymástól!!
Amúgy egy jó hétvégi ház a hegyekben és kiadós szex éjjel nappal, sokat "melegíthet" az ügyön...
6/13 anonim válasza:
2 hét.... hát.... sok benzin és gyertyafény :)
7/13 A kérdező kommentje:
Hmm. valóban igazad van, akkor a második kommentelő ne haragudjon, a kirohanásomért, rosszul értelmeztem. A hétvégi ház lehetősége pedig fennáll.
2009. nov. 16. 20:18
8/13 anonim válasza:
balgák! Nem 2 hete tart a kapcsolat, hanem kérdező nem tudott eleget foglalkozni az elmúlt 2 hétben a szíve hölgyével...és akkor csodálkoznak, hogy az értő olvasás kezd hanyatlani....:)
10/13 anonim válasza:
és igen, 2 hét alatt is el lehet távolodni egymástól. Nem azt írta, hogy "ráuntunk"egymásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!