Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki, hogy nem írt a barátom?
raid volt wowon és nem volt healer és plusz DKP járt érte értsd meg!
komolyra fordítva a szót...nem szabad összeveszni vele...normálisan meg kell beszélni ezt, hogy szeretnéd ha megtenné ezt neked...ha idegeskedsz hidd el egyikőtöknek sem jó...
Nem. Raid este szokott lenni a klánnal és én vagyok a heal. :D
Kirakom a guildből ha az engedélyem nélkül raidel, csak úgy össze vissza, még a végén le ID-z nekünk valamit.
Szal, oké én is játszok hülye játékokkal, de az az első mikor haza érek hogy ráírok.
na látom érted miről van szó :D
de akkor se vessz össze vele...nyugodtan higgadtan beszéljétek meg a dolgot...legalábbis szerintem hatásosabb és mind2-töknek jobb lenne...de ha kell akkor tudok írni olyan addont ami kiírja a chatbe amikor beloginol, hogy írjon neked :D és 2 percenként újra küldi 1 órán keresztül :)
na de a lényeg, hogy ezt meg kell beszéljétek nyugodtan :)
na ha van olyan akkor még írni sem kell :D (én arra gondoltam programozok 1-et :D, de ha van akkor nem kell :P)
viszont a higgadt beszélgetés fontos :)
Áhh, te se vagy kocka. xDDD
Majd legközelebb megmondom hogy higgadtan fogom kirakni a klánból ha annyira nem képes hogy rámirjon. Attól biztos megijed. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!