Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a barátomra?
Utoljára múlt hétfőn találkoztunk.
Kedden Bécsbe mentem, a szerdát meg nem tudtam még biztosra mondani így szerda reggel megbeszéltük, hogy mi legyen. Lemondta a szerdát, mert rosszul volt és vendégek jöttek hozzá. Oké. Én csütörtök péntek szombat vasárnap elmentem nyaralni. Tegnap este beszéltünk, nagyon várta, hogy beszélhessünk, egyből kérdezte, hogy jó-e a hétfő, én meg mondtam, hogy majd reggel megbeszéljük hánykor találkozzunk. Felhívtam reggel, és úgy van, hogy nekem kettőtől elkell mennem orvoshoz. Mondtam neki, hogy legyen az, hogy délelőtt átjön ma a városomba, kettőig elvagyunk, elkísér az orvoshoz, utána átmegyek hozzá, erre lemondta, hogy az nem jó, mert nem tud átjönni a városomba, és akkor tegyük át holnapra a találkozást.....én meg rideg lettem vele, elköszöntem és kinyomtam a telefont.
Jogosan sértődtem be?
Oké, javarészt én nem "érek" rá, de 1-2 óra is számít, hogy együtt legyünk, például ha ma felveti, hogy akkor menjek át hozzá 11kor, egyedül visszajövök a városomba és utána megint találkozunk benne lettem volna....de ez így nem értem mire jó.
Ne is haragudj, de HP vagy.. :-D
Olvasd csak el, lefordítottam, amit írtál: beteg volt, át se mentem blabla leléptem, fel se hívtam, minek ő se engem blabla..nem értem rá elmenni, most sem érek rá de igazán eljöhetne, de ááá most már ne is jöjjön a "köcsögje"! Mégis jöhetne, dugni jól jönne...de még ő kérjen bocsánatot!!!
Ha van egy kis esze, majd talál magának olyat, aki ráér, akivel lehet beszélgetni, aki nem csak azt várja, hogy rohanjanak utána.. :) Belehalnál, ha egyszer nem neki kéne utazásra költeni??
HP vagy..ez van.
22L
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd bocsánatot kérek tőle.:)
Második válaszoló, ez nem egészen így van.:) 20 ercre lakunk egymástól és MINDIG én megyek át hozzájuk. ottaludni nem aludhatok, a szülei nem engedik(2 és fél éves kapcsolat). Én elkísértem orvoshoz, amikor neki kellett.
nem jön velem sétálni, moziba, sehova, mert lusta(ezt kijelentette).
Szóval ezek után nem csak én vagyok a hibás, szerintem.
Viszont azt elfogadom, hogy hisztis p. vagyok, emiatt tényleg bocsánatot fogok kérni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!