Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez így mi lenne?
Figyelt kérdés
Régebb óta ismerek egy csajt, találkozgatunk, elvoltunk. Volt smár is meg kicsit több is, nem egyszer. Erre tegnap kitalálta mivel vmi nők mondták neki hogyha nem járunk miért van velem, szimplán elküldött h menjek haza és ment oda egy másik csávóhoz. Tudtam h nem egy erkölcsös "ember" de megbíztam benne, most ez így mi lenne? eddig se nagyon bíztam a nőkben, de most már végkép nem fogok, egyszerűen megutáltam mind, pedig tudom h nem mind ilyen...de egyszerűen nem fog menni. amúgy kapott tőlem ajándékokat is mindent, és úgy volt h összejövünk...erre kitalálja h barátok vagyunk. Baráttal mióta szoktak smárolni és azt mondani neki h szeretlek? vagy ha összeveszünk akkor sírva hív fel h akkor ilyet nyög be h azt hitte h én más vagyok mint a többi csávó? nem húzott le meg semmi, szóval teljesen nem értem h most mi a fszom van. valaki elmagyarázná nekem? vagy legalább vmi tipp?2010. jan. 17. 12:35
1/6 anonim válasza:
haggyd a fr@nem érdemel meg téged, ne is törd ezen az agyad,próbáld meg elfelejteni minél hamarabb(igaz könnyű ezt mondani).Hidd találsz te még normális lányt aki megbecül téged!!:)
Egy lány votam
2/6 anonim válasza:
első válaszoló vagyok,bci ezt akartam írni haggyd a franba
3/6 A kérdező kommentje:
:S nem foglalkoznék vele, de ennyire megalázni nem lehet egy férfit...hihetetlen h egy okos és értelmes lány ilyenre képes. ezek után mégis hogy álljak pozitívan egy nőhöz? áhh...
2010. jan. 17. 13:05
4/6 anonim válasza:
Sajnos a csaj csak kihasznált, majd eldobott. És egy ilyenért a kisujjadat se mozdítsd. Még a barátságát se kéne elfogadnod.
Csalódások lesznek még, viszont kockázat nélkül nincs nyeremény. És minden egyes kapcsolattal kockázatot vállalsz.
És tanulj a dologból: legközelebb ne kezdj ilyen "nem egy erkölcsös ember"-rel
5/6 A kérdező kommentje:
ez az h nem használt ki, mert volt h fizette a piámat is, nem egyszer. pont ezért nem értem a dolgot. egyébként én se vagyok egy szent lélek, de én akkor se csinálnék ilyet. nem lehet h egyszerűen csak őrült? én másra már nem tudok gondolni. egyébként isten ments h egy ilyen emberrel barátkozzak.
2010. jan. 17. 13:30
6/6 A kérdező kommentje:
nah még valaki? :(
2010. jan. 17. 16:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!