Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az lenne a legésszerűbb ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne a legésszerűbb ha szakítanék vele és keresnék mást, de szeretem és nem tudok nélküle élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves srác vagyok,kérlek titeket adjatok tanácsot,és olvassátok végig a leírtakat mert csak úgy érthetitek meg.Szóval van egy lány (16 éves) kb. 14 hónapja ismerem,egy online játékban ismerkedtünk meg,majd utána facen kezdtünk el beszélni,és kegyetlenül egymásba szerettünk,de volt egy elég nagy problémánk.Több mint 130 km-re élünk egymástól így érthető ha nem tudok minden hétvégén elmenni hozzá.Nagyon vágy(t)unk egymásra mindig beszéltük hogy milyen jó lenne már együtt és hogy mi örökre együtt fogunk lenni,és én ezt mind el is hittem.Na most a lánynak vannak barátai akikkel elment a megismerkedésünk előtt csavarogni ide-oda,de mikor dúlt a "face kapcsolat" akkor egyáltalán nem ment el otthonról hanem egymásnak írkáltunk egész nap,mert annyira szerettük egymást.Rólam tudni kell hogy miután megismertem visszahúzód lettem az emberekkel szemben,nem jártam ki utcára,csak suliba mentem de már alig vártam hogy hazaérjek és beszéljek vele.Ezzel ő is így volt nem ment el sehova,azt mondta neki csak én kellek és hogy nagyon szeret.Na most én eléggé féltékeny típus vagyok,a nagy távolság miatt könnyen lehet hogy már-már betegesen az vagyok.Neki a kapcsolatunk előtt is voltak fiú barátai,én e miatt érthetetlen okokból mindig vitáztam vele hogy hát úgyis megcsal meg rámun,ő mindig azt mondta hogy NEM így lesz,szeret engem velem akar lenni,én erre mindig azt mondtam hogy NE legyenek fiú barátai egyáltalán,és hogy ne barátkozzon fiúkkal,erre ő ÍGÉRETET is tett.Eljött a szeptember a suli kezdés,ő iskolát vált és ezáltal sajnos kollégista lesz ami nekem hát,nagyon rosszul esik mert féltem hogy megcsal.Egy héttel szeptember előtt elment egy táborba 5 napra és ott a leendő osztálytársaival találkozott,és szépen megszegte az összes ígéretét amit nekem tett.Mikor hazaért megváltoztatta a borítóképét,3 másik lány Ő meg egy srác,a srác keze a barátnőm derekán van,na ettől én olyan ideges lettem hogy sírni tudtam volna,valójában meg is tettem.. :(.Megkérdeztem tőle hogy mi ez azt hittem szeret miért csinálja ezt?Nem válaszolt,annyit mondott hogy a borítóképét nem szedi le tuti.Mellesleg mikor hazaért alig írt,10-20 percet kellet várni egy szóra,ez nagyon rosszul esett nekem de őt ezt nem érdekli,nem mondta de tuti így van.Azt mondja úgy szeret mint régen,de arra választ sose kaptam hogy MIÉRT rakta ki azt borítónak mikor jól tudta hogy nekem az fájni fog... :( Nyáron akartunk találkozni de nem jött össze mert az anyjának volt velem valami baja (nem is ismer :( ).Így maradt az hogy az hogy ősszel találkozzunk de...nem tudom mi lesz belőle nagyon szeretném már látni.Szóval a lényeg az hogy:100% hogy nem csalna meg,nem tudom miért írta régen azt amit hogy nem fog fiúkkal barátkozni meg milyen jó lesz meg nem kell aggódnom a kolesztól.És miért nem válaszolt nekem mikor megkérdeztem hogy mi a fene van.És a barátai miért lettek fontosabbak?Emberek,én nem akarom őt elveszíteni,ne olyan tanácsokat adjatok hogy hát "te gyökér ez nem is igazi kapcsolat" meg hogy "majd kihevered szakíts vele" hanem hogy tehetetlenségemben mit tegyek??Mit mondjak neki??Őszig ki akarom húzni vele,szerintem egy pár közös nap után nem így viselkedne,csak akkoris zavar és bánt hogy nem tudom mi jár a fejében :( nem akarok nélküle élni,szeretem.Előre is köszönöm a jó tanácsokat!

2014. aug. 31. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked nincsen önbizalmad?
2014. aug. 31. 00:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Van csak nem sok :(
2014. aug. 31. 00:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát az baj, bár nem feltétlenül csak a tied, a másik félnek is van szerepe abban, hogy az embernek milyen az önbizalma, de ha gondod van ezzel, akkor mozdulj ki, menj szórakozóhelyre, vagy csak sétálj a városban, ha egy-két lány mosolyog a szemével akkor már talán jobban is fogod magadat érezni.
2014. aug. 31. 01:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 31. 01:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gyerekes viselkedés. Miért ne lehetnének fiú barátai? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy megcsal.

Lehet, hogy a csaj rájött, hogy inkább olyanokkal akar lenni, akikkel találkozni is tud. 130 km távolság ennyi idősen nagyon sok. Nem is találkoztatok. Na de mi lesz, ha találkoztok? Együtt vagytok pár órát, és aztán? Majd fél év múlva megint pár órát? Jobb, ha elfelejted, és te is inkább keresel egy olyan lányt, akivel normális kapcsolatod lehet.

2014. aug. 31. 02:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"de a kérdés kb. az volt hogy mit tegyek hogy menthető legyen?Nem az hogy mit NEM kellett volna..."

Mondjuk egy bocsánatkérés, amiért idióta, önző, erőszakos barom módjára viselkedtél jó kezdés lenne.

Remélem, azt nem csak olvasod, hanem meg is érted, amit a többiek leírtak. Nem akarom ismételni őket, csak értsd meg, hogy ezt orbitálisan elcseszted és ha nem akarod a távcsajodat teljesen elmarni magad mellől, akkor gyökeresen változtatni kell a hozzáállásodon. Szóval ismételgetés helyett inkább elmagyarázok néhány dolgot.

"Nos,tudna nekem választ adni rá valaki hogyha nem szeretne akkor miért hanyagolta volna a barátait egész nyáron?"

Párkapcsolatban előfordul, hogy a párok rengeteg időt töltenek egymással, ezért drasztikusan lecsökken a barátokkal, hobbival, sporttal, satöbbivel töltött idejük. Ez mezei párkapcsolatokban is gondot szokott okozni, de távkapcsolatokban még jobban kiéleződik. Ahogy leírtad, otthonülők, visszahúzódóbbak lesznek, viszont közös élményeitek ettől nem lesznek. Normál esetben ilyenkor az embert támogatja a párja, hogy menjen nyugodtan, pörögjön, szórakozzon, te meg a beteges féltékenységeddel visszahúztad szegény barátnőd. Szóval csajszi valószínűleg rájött, hogy ez így nagyon nem jó vagy hogy ez a punnyadás nagyon nem jellemző rá, vagy hogy hiányzik a "régi élete" és változtatott.

"én erre mindig azt mondtam hogy NE legyenek fiú barátai egyáltalán,és hogy ne barátkozzon fiúkkal,erre ő ÍGÉRETET is tett." "És igenis tartozik elszámolni valóval,az ígéret az ígéret,akárkinek is tesszük meg."

Nem tartozik elszámolással. Te kierőszakoltál belőle egy ígéretet, amit a szerencsétlen nem tudott betartani, mert nem is lehet. Nehogy már ne álljon szóba a leendő osztálytársaival! Szerencséd van a csajjal, én már rég elküldtelek volna a halálfa szára.

"ha a találkáig nagyjából minden rendben menne,akkor szerintem bőven menthető lenne az egész"

Az közel sem biztos. Nekem a kérdésedből és a hozzászólásaidból az jön le, hogy nem csak önbizalom-hiányos vagy, hanem nagyon önző is. Mindig csak te, te, te... Ebből következik, hogy halovány fogalmad nincs, hogy a tetteidnek milyen hatása van a párkapcsolatotokra. Belegondoltál már abba, hogy hogy hogy esik az szegény lánynak, hogy az ember, akibe szerelmes eltiltja azoktól, akit szeret? Ugye hogy nem? Normális ember nem kér ilyet attól, akit szeret. ("az anyjának volt velem valami baja" A barátnőd anyukája tud valamit.)

2014. aug. 31. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!