Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ötlet lenne, ha szakítanék vele?
kb 2 hete(+ 2 hét szünet közbe) vagyok együtt barátommal-akit több mint 3 éve ismerek,de most valahogy úgy érzem,hogy nem akarom folytatni vele
eddig bármit megtettem volna,hogy vele legyek,de most hogy megismertem,milyen ha a pasimm,valahogy nem jó...
pl sosem akar menni sehova (velem-mással folyton kint járkál),csak azt akarja hogy nála legyünk
nem olyan ez a kapcsolat,amilyennek én szeretném...de hiába mondom neki...
emellett a szüleim sem dijjazák hogy vele vagyok,főleg hogy sokat járok fel hozzá
és még valami...amit senki sem tud,ő sem...az hogy megcsaltam...egy ártatlannak nem mondható csók volt "csak",de igen,megcsalásnak számít...
ő biztos benne hogy nem csalnám meg,bízik bennem (s magában) annyira,hogy nem is feltételezi,hogy megtenném
most úgy érzem,hogy szakítanom kéne...de félek hogy később megbánnám...szerintetek?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!