Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám se bagóz! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval van egy srác aki nagyon tetszik nekem de ő kb rám se hederít...ő nyolcadikos én hetedikes, szóval a korkülömbség is jó.A barátnőmet (neki is tetszik) felvette msn-re meg bejelölte myvipen engem meg nem...unáta felvett késöbb msn-re amikor a barátnőm mondta neki. elősző is akk mikor felvett azt se tudta ki vagyok, akk még tök jó fej volt meg minden de utána néha írtam neki és nem válaszol a baránőm meg beszélt vele,aztán a barátnőmnek mondta hogy idegesítő vagyok.... pedíg kb 1-2 szer írtam rá....ezek után nem írtam neki többet és a suliba sem köszönök neki... nagyon rossz érzés... nem értem mi lehet a baj .... szt csúnya sem vagyok ... szóval..... segítsetek!!!!
2010. jan. 16. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos egyértelmű, nem vagy az esete. Nem akar veled járni. Hagyd rá, mert a végén még összevesztek, ne is köszönj neki, hagyd a fenébe, mintha nem is ismerted volna meg.
2010. jan. 16. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress másikat. Lehet neki a barátnőd jön be jobban. Egy pali miatt meg ne szomorkodj, van még rengeteg.
2010. jan. 16. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

"meg minden" XD

"Vegyél egy kutyát!" -Antifaces-

2010. jan. 16. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

ne csinálj semmit. ha idegesítőnek talál, akk esélytelen h lenne nála esélyed. ha egy pasinak bejössz, akk nem kell ráírnod msnen egyszer sem, mert ő is akar beszélni veled, és úgyis rádír.

és tanulj meg ragozni..bagóz?

2010. jan. 16. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!