Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz megölni egy olyan havert akivel már volt szex is?
Ha egy lánynak sokáig nem volt komoly kapcsolata, és ez alatt volt egy olyan fiú ismerőse, akivel jóban volt, de soha nem akartak egymástól (érzelmileg) semmit, viszont volt köztük szex, de nem direkt módon, hanem mert úgy alakult (3szor), és ezt követően a lány össze jött vkivel, akkor ezt a fiút már nem ölelheti meg haverilag, ahogy azelőtt? Szóval tényleg haveri ölelés, csak hát így, hogy már van komoly barátja nem férhet bele?
(és most tekintsünk el attól h csak fiú-lány barátság +szex stb, mert ez akár egy külön téma kör is lehetne, de tegyük fel h van ilyen)
Húú, kissé elírtad a kérdést! "megölni"! :D
Na mindegy. Szerintem megölelni nem gáz! :D
hát ezt tényleg jól elírtam..., természetesen megölelni lett volna, de akkor azért ez kiderült a leírásból :D
hát nem mind1, az biztos :D
Nem gáz, inkább bűncselekmény.
Az ölelgetős esetre azt mondom, hogy belefér.
Tetszik ez a részlet:
...de nem direkt módon, hanem mert úgy alakult (3szor)...
Szóval tulajdonképpen csak a véletlenek egybeesése okozta, hogy egyszer csak magadban találtad a farkát. Aztán még kétszer...
Szerintem nem gáz.
Én a párommal 3,5 éve vagyok együtt. Előtte jártam egy sráccal egy évig, akivel barátok is maradtunk. Ha találkozunk, mindig megöleljük egymást (pedig anno nyilván szex is volt köztünk, bár nem tudom, hogy ettől függ-e az ölelés), és a párom még soha nem szólt érte, nem is volt féltékeny.
Persze nem mindenki gondolkozik egyformán, ez az én véleményem.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!