Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megerőszakolt?
1.) Ha te cikinek tartod akkor az volt.
2.) Ajánlom különböző szexuális tematikájú szakirodalmi alkotások forgatását (úgy értem, hogy olvasd!)
Elég sivár lehet a szexuális fantáziád ha szerinted ez "ciki". Egy ilyen extrém, szexuálisan fantáziadús lányt meg sem érdemelsz...jobb járna neki
Ha beleegyeztél a lekötözésbe és a kielégítésbe akkor nem. De ugye ezt nem lehet bizonyítani. A férfiak elleni erőszakot meg mindki kiröhögi, a bíróság se veszi komolyan.
Ennyit az egyenlőségről...
Szerintem nem számít annak mert egy átlagos lány teljesen egyedül képtelen lekötözni egy srácot az ágyhoz, ha az ellenáll (még fordított esetben is ez a helyzet).
Egyedül akkor sikerülhet, ha 3 lány fog közre, kettő leszorít az ágyra és egy gyorsan lekötöz majd sorban meglovagolnak. Persze én egy ilyen miatt nem törnék ösze lelkileg. :P
En no vagyok, es maximalisan egyetertek a 3-as hozzaszolo kollegaval.
Egyszeruen nevetseges vagy, h egyaltalan a kerdes felmerult benned.
Egyeduli mentseged, ha 14 vagy az alatti vagy.
Azt gondoltuk rogton Jaguar. :D
Voltakepp te is irigykedsz a puhapocsu kerdezore. :)
Éljen a kettős mérce... ennyit az "egyenlőségről"...
A részletekre kíváncsi lennék. Mármint nem arra, hogyan elégített ki, hanem hogy miként volt képes kikötözni. Mert ettől függ a dolog. Már feltéve, hogy nem magadtól mentél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!