Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zokon vennétek, ha a barátotok soha nem dicsérne titeket?
Igen, végül is elvileg a barátom abban különbözik a többi fiútól, hogy mond és éreztet velem ilyesmit.
Meg hát bevallom, kicsit hiú is vagyok, szóval ha sokáig nem mondaná, hogy csini vagyok, kezdenék leépülni önértékelésileg. :D Aggódnék, hogy már nem tetszem neki annyira.
L23
Hat szerintem minden lanynak jol esne egy ket ilyen bok.
Es szerintem eleg rosszul esne ha nem mondana a baratom.
Örülök, hogy ti is így gondoljátok. Azt hittem velem van a baj. Már 1,5 éve együtt vagyok a barátommal, és néha eléggé depressziós vagyok már, hogy például ülök mellette sírva, és ő meg a telefonján játszik valamit.
19L
Érdekes kapcsolat lehet. Ilyenkor kérdezz rá, hogy "Téged miért nem érdekel, hogy sírok? Nem érzed, hogy ilyenkor át kellen ölelned? Még ha nem is tudsz mit mondani, legalább simogasd közben a hajamat vagy ilyesmi. Tudod, mintha járnánk." Éretlennek tűnik a srác, ha nem változtat magán, előbb-utóbb bele fogsz botlatni egy jobba.
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!