Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Rosszul esne ha a barátotok nem akar bemutatni a szüleinek?
Szerintem attól függ, h mennyi idő után és h mi az oka annak, hogy nem akar bemutatni.
Nekem pl anyám iszik, ezt szégyellem és idő kell, hogy rászánjam magam a bemutatásra. A volt barátomat is több, mint 3 hónap után engedtem fel, inkább én mentem hozzájuk.
Szóval, ha a barátomnak is valami nyomós oka lenne, akkor a saját pèldámból kiindulva megérteném, de próbálnám meggyőzni, hogy nem lesz semmi baj.
Viszont, ha semmi nem áll a dolog mögött és csakúgy szimplán nem akarna bemutatni, akkor azt gondolnám, hogy nem vesz komolyan
A baratommal tobb mint harom honapja vagyunk egyutt es az en szuleim meg csak nem is tudnk rola. Ezt o is tudja.es beszeltunkverrol. Tudja hogy milyenek a szuleim, foleg apam, o tuti eltiltana tole, arrol meg nem is beszelve hogy apam tanitja ot a suliban, es hat nem a legkedvesebb apum. :D
Szoval igy megerti.
De ha a parom "csak ugy" nem mutatna be a szuleinek, erosen felteteleznem hogy szegyel elottuk, vagy nem gondolja velem annyira komolyan hogy be is muatasson. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!