Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar bemutatni a szüleinek és az enyémekre se kíváncsi, mégis azt állítja, hogy nagyon komolyan gondolja velem. Miért lehet ez?
Vele beszéld meg...
Amúgy én is így lennék. Nem érdekelnek annyira a párom szülei és viszont sem érdekel, hogy bemutassam őket egymásnak, mert nekem ilyen a családom. Ettől még lehetek szerelmes. De esetleg vele kommunikálj erről drága.....
Mert csak veled akar foglalkozni és fél,hogy a szülők mást gondolnának és az kihatna a kapcsolatra.
Én is voltam így egy lánnyal.Teljesen az a típus volt akit az anyám gyűlölt.Ezért nem is igen vittem haza.
2 évig voltunk együtt boldog kapcsolatban.
Úgy gondoltam ha tudják milyen akkor folyton megakarnának győzni,hogy szakítsak.Ami előbb utóbb kihatott volna a kapcsolatra.
De ez csak az én gondolatom
nyugi már ennek eljön az ideje, miért kell kapkodni
nem a szülőkkel kell lenni, hanem egymással kell kijönni
erre nem kell magyarázatot keresni, foglalkozzál már mással
majd ha úgy érzi akkor megteszi, ne siettesd N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!