Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 17 a barátom 18 éves. Másfél éve vagyunk együtt, minden nagyon jó szerelmes vagyok, ő is az. Ha vele vagyok minden tökéletes, de ha egyedül vagyok akkor mindig előtör belőlem a gondolat, hogy én szeretnék szabad lenni és más srácokat megismerni, aztán próbálom elterelni a gondolataimat, mert ha szeretem a barátom akkor miért hagynám el?! De sokszor már megőrülök és mostanában nagyon sokat agyalok ezen. Nektek is szokott ilyen lenni? Ti mit csinálnátok?2010. jan. 16. 14:23
1/6 anonim válasza:
ha igazán szerelmes vagy, nem lehetnének ilyen gondolataid, hogy szabad szeretnél lenni. Én azt javasolnám, hogy tartsatok egy kis szünetet, akkor megismerhetnél más srácokat is és ha azután is szerelmes vay belé akkor folytatjátok ott ahol abbahagytátok. Viszont megvan az eély arra hogy megismersz egy olyat akivel szivesebben lennél együtt, vagy neki nem tetszene a szünet ötlete.
2/6 anonim válasza:
Néha velem is van ilyen! pedig nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem! De volt olyan hogy nézegettem egy közösségmegosztó portált és szép lányokkal elkalandozott a gondolatom!
Mindenesetre próbálj meg minél kevesebbet erre gondolni és csak a párodra koncentrálni!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 16. 14:29
4/6 anonim válasza:
Kérdésem te lány vagy vagy fiú?
Ha lány akkor nem szereted és nem éltél eleget de ha fiú:
Akkor halj meg xD
5/6 anonim válasza:
Nekem nemrég ért véget egy féléves kapcsolatom. Pont így éreztem ahogy te, de már rájöttem mi volt a baj. :) Tedd azt, hogy néha kapcsolódj ki a barátod nélkül, menj el szórakozni közeli barátaiddal. Szinte minden másnap taliztunk és nagyon sokat voltunk együtt...és az sok ám. Meg rossz, hogyha nincs szabad perced. Az a lényeg, hogy néha kapcsolódj ki és kész :)
6/6 A kérdező kommentje:
kikapcsolódnék szívesen, de ez nálunk úgy megy (mivel mind a ketten nagyon féltékeny típusok vagyunk) hogy ő nem megy egyedül, ezért én sem.
2010. jan. 20. 13:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!