Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a mai világban normális (mellesleg nem csúnya) pasikkal megismerkedni?

Figyelt kérdés

Nappal dolgozom ha hazaérek alig élek...hétközben nem sűrűn járkálok el itthonról. Hétvégén is általában a barátnőimmel vagyok. Vagy valamelyikünknél vagyunk vagy beülünk valahova..elmegyünk szolizni,fagyizni...De én nem vagyok az a típus hogy ha tetszik egy fiú akkor odamegyek hozzá vagy ilyesmi.Ritkán járunk szórakozni úgy érzem kinőttem belőle. Járunk koncertre is..de a szórakozóhelyeken általában tizenévesek vannak és be vannak rúgva.

Szóval hol tudnék megismerkedni egy normális sráccal?ti hol ismerkedtek? A baráti társaságunk elég kicsi szóval ismerős útján se jön össze. Én mindig korrekten viselkedtem a kapcsolataimban meg a kapcsolat kialakulása elején is..de valahogy mindig gerinctelen,inkorrekt emberekkel hozott össze a sors. Ezért jó lenne tudni mások hol ismerkednek? Hol érdemes egyáltalán? 25l

2014. aug. 25. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

Néhányan kicsit kiforgatják itt dolgokat. Ahány ember annyi szokás. Valamelyik fiúnak biztos bejön ha csaj rátapad a ruhaüzletben majd elhivja kávézni,de biztos vagyok abban is h valakit ez a stílus kifejezetten taszít.

Az h van bennem tartás,egyáltalán nem azt jelenti h játszom az elérhetetlent. Valaki könnyebben megnyílik valaki nem....Én már eljutottam arra a pontra h nem ömlik egyből a férfi karjaiba..először meg kell ismernem..meg kell szeretnem.Ha sunyizik,link,hantázik jobbra balra akkor agyő nagyő mehet.. Ez van

és az a baj h a Férfiak nagy része nem korrekt. Persze a nők sem...itt a baj. Mindegy..úgysem tudom elmondani amit gondolok,meg érzek meg őszintén szólva nem is akarom...meg amúgy is eltértünk a kérdéstől. :)

2014. aug. 25. 22:04
 42/62 A kérdező kommentje:
*omlok
2014. aug. 25. 22:05
 43/62 ASOT ***** válasza:

Tévedsz, most vagyunk benne a kérdésben.

Mert ezzel nincs semmi baj: ".először meg kell ismernem..meg kell szeretnem.Ha sunyizik,link,hantázik jobbra balra akkor agyő nagyő mehet.." ez teljesen korrekt ez így jól is van.

amit írtam csak egy példa volt arra, hogy hogyan lehetne megtenni az első lépést, mert az a legnehezebb, mert utána már a pasin is függ a dolog mert ha érett és tapasztalt akkor már átveszi onnan az eseményeket, és már nem a nőnek kell tovább folytatnia.

Ezt pedig akármilyen unalmas is végig kell zongorázni: meglátjátok egymást, valamelyikőtök nyit, megvan a testi kontaktus, leesik nagynehezen mindkettőtöknek h a másik bejön, majd egyikőtök lép! aztán megismeritek egymást, aztán lassan kiderül h van e értelme tovább folytatni.

"Ha sunyizik,link,hantázik jobbra balra akkor agyő nagyő mehet.." igen ezt mindet.

Csak az első lépés a nehéz, azt pedig bármelyik fél megteheti.

egyébként meg okés ne mond el nem kell, de ebből sokminden kiderülne..."Mindegy..úgysem tudom elmondani amit gondolok,meg érzek meg őszintén szólva nem is akarom..." :)

Csak próbáltam a kérdéseim és válaszaim által kitalálni mi lehet a bibi.

De sok sikert azért!

2014. aug. 25. 22:14
 44/62 A kérdező kommentje:

Köszi!! Kedves Tőled h próbáltál segiteni. De most megyek. Ha úgy alakul beszélhetünk még.

Én léptem. Jó éjszakát mindenkinek!

2014. aug. 25. 22:32
 45/62 exronin ***** válasza:

Na, most már igazán tegyél fel egy képet magadról. Sajnos én is azt mondom, hogy néhány megnyilvánulásodból tudni vélem, hogy miért nem tudsz ismerkedni.

Kicsit önző vagy.

Tegyen le valamit az asztalra és majd akkor???

Te is leteszel valamit, vagy csak a szád jár? :)

2014. aug. 26. 17:03
 46/62 A kérdező kommentje:

Igen is tegyen legyen "valamit"...nem pénzt írtam...De meglátszik mennyi ember felháborodik azon ha elvárom h becsületes, őszinte és gerinces ember legyen a másik ha én is az vagyok vele!

Ennyire nehezen teljesíthető elvárásaim vannak? :) Meglátszik az emberek hozzáállása,kommentjei..erről beszélek.

2014. aug. 26. 20:18
 47/62 A kérdező kommentje:
* tegyen le valamit
2014. aug. 26. 20:18
 48/62 anonim ***** válasza:
Visszaolvasva szerintem normális válaszokat kaptál :)
2014. aug. 26. 20:25
 49/62 A kérdező kommentje:
Ok :)
2014. aug. 26. 20:55
 50/62 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozok :)
2014. aug. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!