Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a mai világban normális (mellesleg nem csúnya) pasikkal megismerkedni?
Nappal dolgozom ha hazaérek alig élek...hétközben nem sűrűn járkálok el itthonról. Hétvégén is általában a barátnőimmel vagyok. Vagy valamelyikünknél vagyunk vagy beülünk valahova..elmegyünk szolizni,fagyizni...De én nem vagyok az a típus hogy ha tetszik egy fiú akkor odamegyek hozzá vagy ilyesmi.Ritkán járunk szórakozni úgy érzem kinőttem belőle. Járunk koncertre is..de a szórakozóhelyeken általában tizenévesek vannak és be vannak rúgva.
Szóval hol tudnék megismerkedni egy normális sráccal?ti hol ismerkedtek? A baráti társaságunk elég kicsi szóval ismerős útján se jön össze. Én mindig korrekten viselkedtem a kapcsolataimban meg a kapcsolat kialakulása elején is..de valahogy mindig gerinctelen,inkorrekt emberekkel hozott össze a sors. Ezért jó lenne tudni mások hol ismerkednek? Hol érdemes egyáltalán? 25l
Kinőni 25 évesen? Ugyan már.
Ha nem szórakozóhely akkor ott vannak a bevásárlóközpontok, áruházak, plázák. A sok sok üzlet. Ilyen helyeken is lehet.
Itt is találhatsz ha nyitott vagy rá.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!