Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez mennyire jelentene problémát?
hát én szinte semennyire nem vagyok képben a mai történésekről a világban...de nem is érdekel kivel milyen katasztrófa történt meg kit hogyan öltek meg...vagy hogy ki nyerte a megasztárt...szóval inkább előny lenne nálam, mivel feleslegesnek tartom ezt a sok információt...legalábbis én nem látom értelmét, de más nyugodtan töltse vele az idejét és a fejét ha akarja...helyesírás és fogalmazási készség már probléma...mert sokszor félreérthetjük egymást...
21F
#3-as vagyok!
Ja igen nem árt tisztázni, hogy mit is takar a "manapság zajlik a világban" kifejezés. Fingom sincs ki nyerte a megsztárt, sőt nem is tudom mi a különbség az xfaktor meg megasztár meg csillagszületik meg ilyen sz*rságok között...ha ezt nem tudná csajom, akkor az nem zavarna, de ha gőze sincs mondjuk róla, hogy hol van Szíria, vagy mi történik Ukrajnában, vagy mi zajlik a magyar gazdaságban, vagy hogy miért lesz nagy jelentősége a devizahitel-perek kimenetelének, persze nem érdekelhet mindenkit a politika vagy a gazdaság, nem érdekelhet mindenkit a világtörténelem, vagy az asztrofizika legutóbbi eredményei, de ez nem összekeverendő az ostobasággal és műveletlenséggel meg az általános tudatlansággal.
hát nem tudom, én egyáltalán nem vagyok képben a mai hírekkel kapcsolatban...mert jó ideje csak a szennyet láttam a hírekben...ez halt meg, így erőszakolták meg, úgy rabolták ki, azért verték meg, ezért került börtönbe, az csalta meg a párját...meg sorolhatnám...hol vannak a jó hírek? ilyen-olyan katasztrófákat láttam jó ideje...főleg, hogy sokszor csak a felszínt mutatják meg és az egyik oldal véleményét...
én például teljesen máshogy tekintek a halálra is mint mások...teljesen máshogy szemlélem szeptember 11-et mint mások (talán tévesen, mert ki tudja mi az igazság), és Palesztina Izraeli helyzetről is van véleményem...de ezek a mai dolgok nem nagyon érdekelnek...sok dolgok úgysem tudunk utólag változtatni, inkább el kellene kerülni, megoldást kéne találni...de azt nem mutatják a tv-ben...csak az egyik oldalról szemlélt történést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!