Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom elhagyni, pedig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhagyni, pedig az lenne a legjobb. Te mit tennél?

Figyelt kérdés
21 évesek vagyunk mindketten, lassan két éve járunk. Azért itt teszem fel a kérdést, hátha komolyabb válaszokat kapok. Ő az első komoly kapcsolatom, én is az övé, sőt az egyetlen kapcsolata. Sajnos már elmúlt a szenvedély részemről, nem kívánom őt, és csak kényszerből szexelek vele. Más minden stimmel, a tenyerén hordoz, én viszont folyamatosan fellángolok mások iránt, és másra vágyom... Túl nagy a szabadságigényem, és megijedtem ettől a komoly elköteleződéstől, mert már komoly terveink vannak a jövőre nézve, én viszont még élni szeretnék, és félek, hogy ha nem most, akkor majd 10 év múlva "őrülök meg"... Viszont félek, hogy ha elhagynám, megbánnám, mert nem találnék ilyen jó embert, aki ennyire szeret, és törődik velem. Már próbáltam szakítani vele, de nem enged el, annyira szeret, és aztán én sem tudtam elhagyni, mert nagyon kötődünk, viszont már nem jó a szex, és itt vannak ezek a fellángolások... Mit tegyek? 21/L
2014. aug. 24. 17:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na és most mi van veletek? Mit tettél végül?
2016. ápr. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!