Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elhagyni, pedig az lenne a legjobb. Te mit tennél?
1. 2 év alatt elmúlt a szenvedély? Az nem lehetett komoly kapcsolat. Mi most a harmadik év végén járunk, és egyre jobb a szexuális életünk.
2. Mit jelent az, hogy élni szeretnél? Jelenleg halott vagy? :D Vagy azt gondolod, hogy akiben nem járt X mennyiségű pénisz, az valójában csak vegetált?
3. Mi a baj a komoly tervekkel? Majd mondjuk 35 évesen akarsz szembesülni azzal, hogy nem lehet gyereked?
4. Ha azért akarod elhagyni, mert nem jó a szex, azon lehet segíteni ezer ötlettel, akár párterápiával.
Szerintem is bánnád egy idő után, pláne elnézve azt, mennyi idióta férfi van.
Szerintem nincs értelme erőltetni egy kapcsolatot, ha egyszer hiányzik a vonzalom, azt remélni pedig, hogy majd valahogy alakulnak a dolgok, nem teljesen előrelátó. Magyarázd el neki tisztelettudóan a fentebbieket, majd békésen szakítsatok egymással. Lehettek emellett még barátok, akik szükség esetén kisegítik egymást (erre jönnének most olyan érvek, hogy halott kutyát minek megtartani, de az ismeretségi körömben van békés szakítás utáni normális barátságra példa). Ez egy jó próbája lehet a kapcsolatotoknak, ha netán 1-2 hónap elmúltával neked is, neki is hiányzik a másik, akkor újra meg lehet próbálni.
Will herceg és Kate hercegnő is szakítottak egyszer a házasságuk előtt. :)
Szia
Elég nehéz ebben jó tanácsot adni, de megpróbálom.
Két alternatíva lehetséges. Vedd fontolóra mindkettőt, talán segít.
1., Vele maradsz és megpróbálod feldobni az együttléteket,nem lehetetlen. Randizzatok, csináljatok valami újat és izgalmasat. Nem kizárt, hogy új oldaláról ismered meg új szituációkban és ez megoldja a gondot. Ha nem megy akkor később bánni fogod, hogy nem szakítottál vele már korábban.
2., Szakítasz vele és élvezed az életet mással. Biztos, hogy lesz mikor megbánod, de hosszú távon hasznos lehet ez a lépés: sokat tanulsz magadról és másokról, általában a kapcsolatokról.
" 2. Mit jelent az, hogy élni szeretnél? Jelenleg halott vagy? :D Vagy azt gondolod, hogy akiben nem járt X mennyiségű pénisz, az valójában csak vegetált? "
Ezt én is megkérdezném lányoktól :D
Egyébként először próbáljátok meg feldobni ezt a kapcsolatot és ha nem megy, akkor legyen vége, de úgy eldobni valamit hogy meg sem próbáltátok javítani nagy butaság.
"én vagyok az igazi, nem tudna mást szeretni, vége lenne az életének"
A Te életed, boldogságod fontos neki? Az, hogy Te mit érzel iránta, mit szeretnél, kívánod-e az ágyban,akarsz-e tervezni vele hosszú távra, érdeklik?
Érdekli, hogy mennyire nyomasztó számodra egy magát sajnáltató emberrel, aki érzelmileg zsarol téged együtt maradni? Kérdezd meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!