Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha egy fiúnak kellesz, de neked nem jön be még haverként sem, és bármit mondasz neki nem hagy békén? Elkerülni nem lehet, mindegy miért.
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 21:14
1/9 anonim válasza:
El kell mondani hogy nem kedveled és kész.Miért ne lehetne egyenesen, nyiltan beszlni?
2/9 anonim válasza:
Megmondom neki, hogy heteró vagyok. Talán ebből megérti. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Hiába mondom.
2010. jan. 15. 21:20
4/9 anonim válasza:
Legyél hozzá bunkó mikor rádmászik, ha telefonon keres ne vedd fel, e-mailokra ne válaszolj. Gyere össze mással majd lekopik. Nekem volt olyan "pasim" aki több mint egy évig zargatott, a végén én voltam a szemét. Sajna csak határozotan ne hagyd hogy rádszáljon.
5/9 anonim válasza:
Ne legyél bunkó, ne legyél szemét, ezt csinálja a sok hülye tinilotyó.
Viszont amit tehetsz: pasizz be! Abból meg fogja érteni méghozzá úgy, hogy nem voltál k*csög. (Bár ez úgylátom a nőknél egyre ritkábban szempont...)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,nem szeretnék bunkó lenni vele.
2010. jan. 15. 21:53
7/9 anonim válasza:
Légy udvarias, mint egy idegenhez, de ne fogadj el semmit, amibe mást láthatna bele, mint azt, hogy volt gyerekszobád.
8/9 anonim válasza:
Könnyebb lenne, ha írnál néhány konkrét helyzetet.
9/9 anonim válasza:
Mondd el neki és közben nézz a szemébe, hogy te már ugyan elmondtad, de nem látod, hogy megértette volna... nem akarod megbántani, de nem szeretnéd vele tartani a kapcsolatot. Nem mert valami baj van vele, hanem mert belőled ő nem vált ki érzéseket, és szeretnéd, ha tvább lépne areménytelen szerelemből amit érez. Aztán kerüld a tekintetét, és légy vele közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!