Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozott a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal lassan 9 hónapja vagyunk együtt, sokáig küzdött értem, mivel nem akartam párkapcsolatot senkivel, többször csúnyán átvertek. Mivel láttam mennyire igyekszik esélyt adtam a dolognak. Sokáig depressziós voltam és ő rángatott ki belőle. Kint dolgozott Németországban, és kintről is minden szabad percét velem töltötte, végigbeszélgettük a délutánokat és a hétvégéket is. Segített kijutnom dolgozni külföldre, együtt laktunk, úgy tűnt minden rendben van, sajnos átkerültünk a munkahelyen egy olyan részlegre, amit idegileg nem bírtam és ő se nagyon. Felmondtunk mindketten, jelenleg itthon vagyok, egyenlőre munka nélkül. Mióta hazajöttünk mintha kicserélték volna. Nem érzem azt hogy szeretne, többször kérdeztem tőle, de azt mondja nem így van. Egyre bunkóbb velem, olyanokat mondott nekem, hogy rühell, meg folyton azt mondja, hogy elege van belőlem. A találkozásaink abból állnak, hogy elmegyek hozzá, nem csinálunk soha semmit, a 9 éves kishúga szószerint egész nap rajtunk lóg, a párom meg inkább play stationnal játszik... Többször mondtam, hogy küldje ki a kishugát, erre azt mondta, hogy neki nincs szíve elküldeni azt a kislányt, nem akarja megbántani, én vagyok az undok, mit zavar az engem. Úgy érzem a sexuális életünk se jó, amit a volt barátnőjének megcsinált, nekem egyszerűen nem hajlandó, az együttlétekbe semmi szenvedély nincs. Állandóan az anyja pártját fogja, hazahozták a külföldön maradt cuccainkat (új edények, serpenyők, habverő)amiket kint vett nekem a párom. Erre közli velem, hogy az közös és az anyja kinézett belőle pár dolgot ami neki nincs és én azt adjam oda, holott nekem vette. Azt vágta a fejemhez, hogy akkor fizessen ki neki az árát és azonnal menjek érte és vigyem el, és hogy én önző vagyok és irigy. Teljesen kifordult önmagából, mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Mit csináljak, van még értelme folytatni?

2014. aug. 24. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

*olyanokat mondott nekem, hogy rühell,

Nekem életemben egyetlen férfi sem mondta ezt. Mit keresel egyáltalán még a közelébe?

2014. aug. 24. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
a párod azóta talált munkát?
2014. aug. 24. 10:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem talált még, arra várunk, hogy külföldre kijuthassunk, mert vannak kapcsolataink. De elkezdett egy biztonsági őr képzést. Az anyja baszogatja, aki egyébként 10 éve nem dolgozik, a 2 külföldön dolgozó fiából élt évekig... Azt mondta a páromnak, hogy semmi hasznát nem veszi.
2014. aug. 24. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, belefáradt abba, hogy csak ő tett a kapcsolatért, és nem kapott viszonzást, az ő verzióját is meg kellene hallgatni.

Első, akkor te egy nagyon értékes nőszemély lehetsz, bár a tanácsaidból ítélve elég hihetetlen...

2014. aug. 24. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
talán pont azért feszült, mert nincs munkája és az anyja is baxogatja és rajtad vezeti le a feszültséget...ha képes vagy kiállni akkor talán még rendbe hozhatóak a dolgok...
2014. aug. 24. 11:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta elege van abból, hogy állandóan baszogatom. Én nem baszogatom,csak értetlenül állok a dolog előtt, hogyan változhat meg ennyire valaki. Közölte velem, hogy sok mindenben nem magát adta, csak azért viselkedett úgy velem, mert akkor nem jártam volna vele. Ez az igazi énje, fogadjam el, vagy dobjam ki. Ugyanúgy tettem ezért a kapcsolatért, mint ő. Mikor összevesztünk annyit mondtam neki, hogy azért mert odaadod anyudnak a konyhai cuccaimat, nem fogsz többet érni a szemében, ugyanúgy azt mondja, hogy nem veszi hasznodat. Erre annyit art nekem, hogy KUSS.
2014. aug. 24. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem bírja idegekkel hogy nincs munka, nincs miből megélni, a számlák meg jönnek, otthon a család is baszogatja. valahol érthető hogy nincs türelme bár nem a párján kéne levezetni. talán probálljátok meg egy ideig külön aztán lehet visszataláltok egymáshoz.

nekem ebből amit leírtál az az érzésem hogy otthon nem boldog azért ilyen, odakint veled az volt, és most oda a szabadsága, a függetlensége. hát nemtudom, szerintem amég otthon van ez nem fog javulni csak romlani.

de én sok sikert kívánok neked.

2014. aug. 24. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!