Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott a párom, mi ennek az oka?
Szerintem ez már csak rosszabb lesz, a leírásod alapján elég agresszívnak tűnik. Szerintem átkéne gondolnod hogy ott lakj vele együtt.
23/F
hajaj nehéz idők lesznek ott látom előre
ha férfi akkor nagy az esélye h uralkodási vágya van és örülni fog h föléd kerekedhet főleg h együtt laktok
ha nő akkor az már kemény helyzet
de ennyi idő után ha most jön ki rajta van oka az is biztos vagy unja már
huh. Tényleg kemény a helyzet. Lehet ő se tudná megmondani miért de ingerli a jelenléted. Több térre van szüksége és a viselkedésével azt provokálja, hogy hagyd már kicsit békén.
Szándékosan taszítóan, agresszívan viselkedik, hogy ha lehet még a közelébe se legyél.
Félti a fene nagy szabadságát, hokizni akar vagy olyan dolgokat csinálni amiket előtted nem mer stb. Ezt nem tudom. Mindenesetre lehet az összeköltözés még nem neki való. Látom 3 évig jártatok ami elég szép idő de nem jelenti azt, hogy kész rá, hogy összeköltözzön veled.
Nem lógtok egymáson túl sokat mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!