Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakítás tönkre tehet örökre érzelmileg?
Hónapok óta nem vagyunk már együtt a barátnőmmel és rettenetesen hiányzik. Bulizok, dolgozok, sportolok, ismerkedek csajokkal de semmi, nem akar elmúlni a hiánya.
Már nincs vissza út, nem szeret és már nem is fog, el is fogadtam, messziről elkerülöm a várost ahol lakik, még csak véletlenül sem akarok találkozni vele. Bármilyen hülyeséget kitalálok rossz hogy nincs ott és nem láthatja, nem mondhatom el neki mert tudom hogy nagyon nevetne rajta.
El akarom felejteni, remélem találok jobbat de nagyon nem úgy néz ki. Lehet ő volt az igazi :(((
Nem tudom mit csináljak. Igyak többet, vagy sportoljak többet? Du..jak meg minden nőt akit tudok? Nincs ötletem.
Vagy nagyon haragszik rám vagy már semleges vagyok, egyik sem jó, nem tudom mit tegyek, nagyon szeretem de sok hülyeséget csináltam, depressziós voltam és nem bírtam leállni a piával sem, nem fogom ezekre, ez is én vagyok. Ő már nem szeret, csak ezt hajtogatja. Ezt jól elszúrtam :(((
Meg lehet az egész élete. Nem hiszem hogy lesz hozzá hasonló. Sok rendes csajjal voltam azóta de egyszerűen nem bírok hozzájuk érni, a szex sem megy. Ezt jól benéztem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!