Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ember szakítás után miért nem kíváncsi már egymásra, ha békésen szakítottak?
21 éves vagyok, de ezt sosem tudtam megérteni. Ha nemrég még fontos volt a két ember egymásnak, akkor egy idő után hogyhogy már nem fontos? Miért nem maradhatnak barátok? Vagy, ha nem is barátok, de miért nem maradhat egyfajta kellemes, békés viszony a két ember között?
Hiszen az a két ember szerette egymást, akkor miért nem tudják egymást továbbra is szeretni, csak máshogy?
9-es!
Pasiként egyet kell értenem veled.
Nekem volt olyan pasihaverom, akinek az akkori barátnője nem tűrt nőbarátokat a pasi közelében, a pasi papucsként be is hódolt, és a mi barátságunk is megszakadt, pedig köztünk tényleg nem volt több soha. Általában az ilyen párok miatt szoktak megszakadni az ilyen barátságok. Az exemmel egy ideig tartottuk a kapcsolatot szakítás után pár évvel (nem azonnal, mert nekünk egy kicsit zűrös körülmények között történt az elválás, azt fel kellett dolgozni), aztán lassan ez is elmúlt, kifutott, nem járunk egy helyekre. Emberi kapcsolatok jönnek-mennek. Ha közös gyerek van valahol, az más, de ahol nincs, ott sokszor lesz ez a vége.
Én egyébként nem aggódnék az esetleges párom exe miatt, ha tartanák a kapcsolatot, ha engem választott, az elég bizonyíték, hogy én kellek neki és nem az ex.
A békés viszony csak abban az esetben marad meg, ha mind a két fél egyetért a szakítással, így megmarad a beszélőviszony. Mondanom se kell, hogy ez elég ritka, mivel általában az egyik fél mindig megsértődik ami csak bosszúságot szül.
Érdekes, hogy továbbra is érdeklik utána egymást, csak olyan szempontból, hogy vajon mire jutott azóta, sikeresebb, vagy rosszabb lett-e az élete...
Egyébként meg én sem tudom elképzelni, hogyha több évig volt valaki együtt egy emberrel, akit szeretett, nem tudta volna a napját elképzelni nélküle, egyszer csak megszakít vele minden jellegű kommunikációt mintha mi sem történt volna. Az ilyen szerintem nem is szerelem, hanem inkább egyfajta érdekbarátság. Ha valaki nagyon szeretett is soha nem felejti el, amilyen az első szerelem is, ezért sem felejtik el ezt az emberek.
15
Az ilyen szerintem nem is szerelem,
Mekkorát tévedsz ha tudnád. Sosem tudhatod, hogy ki miért lép le és ki érdekében.
Pont most nem rég szakítottunk a párom, illetve a volt párommal. Egyáltalán nem volt vita, veszekedés, harag sem, mivel ketten döntöttünk úgy, hogy ez nem fog menni. Én, megmondom őszintén, valahogy meglepődtem amikor rá 2 napra írt egy sms-t, hogy helloka! mi újság, hogy vagy?.. nem is írtam neki vissza. De elárulom miért. Tényleg nem vagyok rá kíváncsi. Idővel lehet változni fog ez az érzés, de most valahogy nem tudnék még úgy beszélni vele, mint egy baráttal. Valamelyik nap összefutottunk és elég volt csak megérezni az illatát, egyből jöttek az emlékek.. szóval szerintem nekem még nem sikerült ezen túllépnem és ezért nem szeretnék vele sem beszélni, sem találkozni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!