Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két ember szakítás után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két ember szakítás után miért nem kíváncsi már egymásra, ha békésen szakítottak?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, de ezt sosem tudtam megérteni. Ha nemrég még fontos volt a két ember egymásnak, akkor egy idő után hogyhogy már nem fontos? Miért nem maradhatnak barátok? Vagy, ha nem is barátok, de miért nem maradhat egyfajta kellemes, békés viszony a két ember között?

Hiszen az a két ember szerette egymást, akkor miért nem tudják egymást továbbra is szeretni, csak máshogy?

2014. aug. 23. 21:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert előjönnek a régi szép közös emlékek és brűhühűűű
2014. aug. 23. 21:08
 2/23 anonim ***** válasza:
Én se értem , amióta elhagyott másért csak lenéz nem is köszön mintha valami utolsó k.csög lennék
2014. aug. 23. 21:08
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Sok oka lehet. Attól még, hogy békében váltak el, lehetséges az, hogy valaki más miatt mentek szét. Ez esetben miért törnéd magad, hogy fenntartsd a kapcsolatot? Érted. :)

Vagy, már megunták egymás nyűgjeit-bajait és egyszerűen besokalltak. Illetve, ha valamelyik összejön egy új emberrel, gerincesség lenne tartani az exszel a kapcsolatot mellette? Nem hinném. Az, hogy születésnapkor, karácsonykor írnál az exednek egy jókívánságot, más kérdés.

2014. aug. 23. 21:09
 4/23 anonim ***** válasza:
45%

Mert a pasinak az új nőcije addig is szamár szerepben tetszelget, és a piciny egója képtelen volt elviselni, hogy a két ember barátilag tartsa a kapcsolatot.

A pasi óriásit vesztett, erre később rájött, mint a madarak csiripelték:)

5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem járnak folyamatosan egy helyre, nincs miért bolygatni a dolgot.... Na meg az egyfajta megbántás ha elutasítanak.
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert akkor már előtte is csak barátok lettek volna, nem pedig szerelmesek.

Elég nehéz úgy túllépni egy szakításon, ha utána ugyanúgy találkozol a másikkal.

7/23 anonim ***** válasza:
48%
mert a romlott tejet sem teszed vissza a hütőbe
2014. aug. 23. 21:11
 8/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem rég szakítottam, és békésen váltunk el a volt párommal, barátként...Azóta ő többször rám írt, keresett, de megértem, hogy ne tegye. Nem haragszom rá, csak tudod, nehéz hirtelen szerelmesről átváltani barátra, és ha őszinte akarok lenni, nem is megy...Gondolj el egy helyzetet, ahol az egyiknek már új párja lesz, és akkor majd bemutatja az exszének, mert barátok maradtak? Vajon mennyire lenne az ex részéről őszinte ez az öröm?

Barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság nem igazán...ezért talán jobb elfelejteni a másikat, és haladni tovább...

2014. aug. 23. 21:11
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
Szóval kedves 21 éves egyet jegyezz meg, nem a nő az aki befolyásolható soha, hanem mindig a férfi.Ők gyengébbek mint egy nő.
2014. aug. 23. 21:12
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor felvetettem a volt barátomnál hogy legyünk csak barátok azt mondta az számára ciki. :/
2014. aug. 23. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!