Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a 22-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a 22-es csapdájában vagyok?

Figyelt kérdés

Van családom és szeretem őket. De, mint mindenhol voltak gondjaink. 1 éve összejöttem egy férfival titokban. Már nem akarom folytatni, mert rájöttem, hogy a férjem és a gyerekek többet jelentenek. De itt jönnek a gondok. A férfi titokban felvett néhány szeretkezésünket és azt mondta, hogy eljuttat belőle a férjemnek is, ha abbahagyom a kapcsolatot. Ezzel rávett azóta már több ocsmányságra, mint koprofília, emetofília, zoofília. Abba akarom hagyni, de azóta ezeket is felvette videora. Ha ezeket megmutatja a férjemnek biztosan elhagy és megundorodik tőlem. De még az is lehet, hogy a gyerekeimnek is megmutatja. Már utalt rá, hogyha elhagyom mindenki megtudja ki vagyok valójában.

De, ha tovább csinálom előbb-utóbb lebukok. Mit csináljak?

2008. aug. 7. 01:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

ÚÚÚcsezmeg..ha ez komoly akkor hmm.

1. az ilyen ember kést érdemel a heréibe, majd a hátába de ez a törvény szempontjából kivitelezhetlen

2. próbáld megzsarolni te valahogy. Akár mit is de próbálj vele kibaszni. Bármi legyen az csak hatásos legyen, vagy puhatold ki hogy hol vannak a felvételek. Nyomass be neki inyekcióval valami szérumot, itasd le, tudomisén csak mondja el. Aztán addig itasd míg el nem dől, vagy kloroform.

Én azt mondom ne tétovázz hanem állj a talpadra és cselekedj. Rendőrséghez szerintem ne fordulj mert egyrészt kínos, másrészt semmibe nem tellik a férjednek megmutatni azt a videót ha lekapcsolják a manust.

2008. aug. 7. 02:08
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Hmm....nagyon érdekes kérdés! Persze a család az első..de, ha a másik pasi már felvette a sex-et,és zsarolni akar akkor ő egy szemét! Viszont ha kiderül az tényleg rossz lehet. Szerintem minden féleképp a gyerekeket kell megakadályozni hogy ami körülöttük történik, abból semmit se vegyenek észre. Én személy szerint: kivenném őket ebből a környezetből, (elvinni nagyihoz, rokonokhoz), és tisztázni a dolgokat! Legegyszerűbb lenne egy harmadik felet, egy másik pasit keresni, és őket messziről el kerülni, és távol kerülni tőlük!
2008. aug. 7. 02:15
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Azért ez nagyon kemény történet. Művelt embernek tartom magam, de nekem is úgy kellett rákeresni, hogy miről is van szó tulajdonképpen. (A Koprofília és emetofília az újdonság erejével hatott.)

Az a kérdés, hogy mekkora az esélye, hogy tényleg megmutatja a férjednek a felvételeket? Mert azért feltételezem, hogy akkor semmi akadálya sem lenne zsarolásért feljelenteni, és ebben az ügyben nem hiszem, hogy a bíróság ne ítélné egy kis letöltendőre. Ezzel nem lehet megfogni? Gondolom azért ülni nem akar. A felvételek készítésének módjáról nem szóltál, de ha pl. videokavzetta, akkor lehet, hogy nincs róla másolat, míg ha digitális alapon készültek, szinte biztos, hogy kiírta több helyre is, így az elkábítás/filmek ellopása nem működik, ugyanis ahogy felébred, postázza a férjednek. Az egyetlen megoldásnak a visszazsarolás tűnik, esetleg érzékletes leírásokkal arról, mit is csinálnak a börtönben a szexuális bűnözőkkel, így ha csak fél évre ültetik le zsarolásért, akkor is biztosan megismerkedhet új, izgalmas szexuális szokásokkal. (Homoszexualitás, korpofília, szado-mazochizmus stb.)

Amúgy az teljesen biztos, hogy így titokban maradnak a felvételek? Haveroknak nem mutogatja? Mert ha igen, akkor nem nagyon hiszem, hogy sok időbe telne, mire a férjedhez jutnak, így valószínűleg fölöslegesen szenvedsz.

Hát nem tudom, talán még nem késő mindent elmondani a férjednek. Lehet, hogy megértené és melléd állna.

2008. aug. 7. 07:32
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Bocsi h ezt mondom de elég nagy szarban vagy és hát... kicsit kamunak tűnik. De félretéve a cuccot. Én a helyedben ezeket csinálnám:

1. gyerekeket elvinném otthonról egy kis időre (nagyi, rokonok) Ahogy mondta egy válaszoló is. Aztán...

2: Férjemmel mindent tisztáznék... Akár leordibálna, akár összeverne akár elhagyna, mindent bevallanék neki és kérném a segítségét. Ha ő ebbe nem megy bele egyedül kell folyamodhoz vmilyen segítséghez.

3. Ha van barátnőd vagy ismerősöd akiben teljes mértékben megbízol vagyis jó barátnők/barátok vagytok akkor neki is mond el a történetet.. Ő lehet h segíteni fog.

4. próbáld meg megzsarolni te is vmivel.. (most így hirtelen nem tudom mivel, de elég sok tanácsot kaptál már szerintem..)

5. - ha erről nem szólsz senkinek akkor elöbb utóbb lefogsz bukni!

- ha a szexelős csávó kiadja a szűrödet és a videókat megsemmisíti akkor a lelkiismeret fog gyötörni sztem egy életen át!

- ha kiderül tuti bukás vár (férjed elhagy, viszi a gyerekeket...)

Remélem minden megoldódik :)

cukorfalat

2008. aug. 7. 07:57
 5/15 anonim válasza:
80%

Hááát nem tudom..., ez kataszrófa :S Én már eleve, amikor először megzsarolt elmondtam volnamindent a férjemnek, nem tettem volnameg ezeket az undorítóságokat!! Ez nagy butaság volt! Őszintén a férjem elé álltam volna, lesz, ami lesz. Ez a dolog most súlyosbítja a döntését.

Sok sikert kívánok, remélem minden megoldódik!!

2008. aug. 7. 09:05
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem kellett volna megcsalni nem gondolod? előszöür kell gondolkodni majd utána cselekedni! Most viszont szerintem jelentsd fel és mondd azt h megerőszakolt stb.. és akkor lecsukják! bár lehet h ez nemilyen egyszerű! jobb ötletem nincs
2008. aug. 7. 09:39
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Azonnal hagyd abba amit művelsz, keverj le neki egy hatalmas pofont, rúgd le a golyóit, majd amíg döglődik részletezd neki, hogy már beszéltél egy ügyvédnővel, aki készséggel segít abban, hogy lecsukják pár évre nemi erőszakért.

Legyél kemény és határozott!! Ha beveszi akkor békénhagy, habár soha nem lehetsz benne biztos, hogy évek után nem küldi el a felvétel a családodnak. Én lehet tényleg feljelenteném. Ha borul a bili, akkor szóljon nagyot és tényleg csukják le azt a szemetet. A férjed meg inkább tőled tudja meg a dologot egy könnyített verzióban, mint mástól. Ha jól tálalod a dolgot még talán van némi esélyed.

És legyél már kemény, nehogy már ezt műveljék veled!!!! Ember....!!!!!

2008. aug. 7. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem menj el egy ügyvédhez (lehetőleg nőhöz) és kérj tanácsot, hogy ilyen esetben mit lehet tenni, mert azt, hogy azért feküdtél le vele, mert megzsarolt, nemi erőszaknak is lehet nevezni. És így már van mire alapozva megzsarolni a fickót. Szerintem az lenne a legjobb, ha valahogy a bírósági eljárással való fenyegetés, vagy bármi más hatására megszereznéd tőle a felvételeket, mert akkor már lenne bizonyítékod, ami alapján megkezdhetnéd a pert, mert ezt nem úszhatja meg!!!

Viszont azon is el kell gondlkozni, hogy mi van, ha blöfföl. Lehet, hogy nincs is semmiféle felvétel...

A férjednek pedig mindenféleképpen el kell mondanod, mert nagyon nezéz lesz ekkora teherrel és rettegésben élni, de szedd össze magad, mert szerintem a házasságodnak már vége, nem tudom elképzelni, hogy van olyan férfi, aki ezt megtudná bocsátani, ha csak szimpla szex lett volna, akkor talán, de a többi dolog szerintem már átlépi az ingerküszöböt!

2008. aug. 7. 14:04
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj, nem tudom eldönteni, ki a nagyobb szemétláda: A perverz pasi, azért amit tesz veled, vagy te: mert ott vannak a gyerekeid, és a férjed, és te mégis megtetted azt, amit... Lehet, hogy megérdemled, amit kapsz...

szia

2008. aug. 7. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jó ötlet lenne beszélni egy ügyvédnővel. Büntetőjogásszal. Ő valószínűleg vázolna neked néhány lehetőséget, hogy mégis mit lehet ilyenkor tenni. Ha a fickó ezek miatt lecsukható (nemi erőszak, zsarolás stb.), akkor valószínűleg elég jó alapot ad az ő viszontzsarolásához. Ezzel akár a felvételeket is megszerezheted tőle, mivel ebben a helyzetben te a házasságodat kockáztatod, ő viszont hosszú, sanyarú börtönéveket. Ha félti az ánuszát, lehet, hogy belemegy az alkuba.
2008. aug. 7. 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!