Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Menjek vagy ne?
Sziasztok!
Olyan emberek válaszát várom,akik voltak már ilyen helyzetbe!Tegnap összevesztem a párommal,de a szakításig fajult a dolog!Ő ezt nem hagyta,nem fogadta el és újabb esélyt kért,könyörgött!Szeretem,de amit művelt az nem volt normális!Eléggé összevitatkoztunk!Nem megcsalásról van szó,hanem kicsapongásról,nem visz el semerre a haverok (akik semmire valók),miközben ő dolgos ember!Eltunyult,csak a tv,számítógép és itt kimerült a dolog!Romantikázni szerettem volna valamelyik nap de kivetett a gyertyáimmal:)Vagy nem is tudom,h fogalmazzak!Ma felhívott,hogy mivel új lappal akar indulni ezért ma csináljunk valamit!Vagy menjünk moziba utána kajálni vagy ilyesmi vagy maradjunk otthon!Az otthon maradás ilyen film maraton nézés popcorn,esetleg pizza meg ilyenek a mozizós részét meg ti is tudnátok mi szokott ott lenni:)Tegnap este ki sírtam a szemem,úgy nézek ki mint egy gőte:)Nem tudom eldönteni melyik legyen,ebben kérnétek segítségeteket,hogy szerintetek jobb lenne kettesbe filmet nézni/beszélgetni vagy tömegbe emberek közé menni?2 éve vagyunk együtt!Elég sok mindent megéltünk,nekem ez nagyon fontos,h megmentsük ami menthető!BiztoS másnak is vannak mélypontjai!21/L
sztem jobb ha inkább 2esben néztek filmet úgy sokkal hangulatosabb és közben beszélgetni is zudtok:)
25/N
sztem meg felejtsd el a filmet,inkább társas,vagy akármi,csak lehessen közben beszélgetni
(nekem már herótom van minden filmtől,megszolalni se lehet,állandoan csak csitteg párom,ugyhogy dvd-ket hazavittem anyámékhoz,gépről letöröltem mindent,nézzen engem:D)
L
Hi,
Ha ez az leső ilyen veszekedős, kiborulós helyzet, akkor nincs nagy baj.
Mivel úgy látom, hogy Te vagy az aki kicsit elhanyagoltnak érzi magát, ezért fontos, hogy ma az történjen amit Te akarsz. Ha jól értem, akkor Ő két alternatívát ajánlott fel. Mozi v. otthon TV.
Én ajánlanák neki egy harmadikat. Olyan megoldás lenne a legjobb, ahol tömeg van, de mégis kettesben vagytok, így tudtok beszélgetni. A mozi erre nem jó, az otthonlét szintén.
Öltözzetek fel jó melegen (fontos, hogy jó melegen!!) és sétáljatok egyet valahol. Nem tudom, hogy merre laktok, de olyan területet kellene keresni, ahol mások is sétálnak, futnak stb. Pesten pl. Margit-sziget.
Miközben sétáltok mond el neki, hogy mit érzel és légy őszinte! Ha Téged akar, akkor megérti és elfogadja!
Kiváncsian várom a beszámolót! :)))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!