Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel 4éve vagyunk házasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel 4éve vagyunk házasok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kisfiúnk születése óta szinte alig voltunk együtt, akkor is úgy, hogy én kezdeményeztem. Most ott tartunk, hogy egy éve nem szeretkeztünk, de ami előtte volt sem volt az a fergeteges, őrjítő szex. Korábban minden páromat úgy kellett le vakarnom magamról, szinte mindig szexelni akartak. Próbáltam beszélgetni erről, h vajon mi lehet az oka a dolognak, de semmire nem jutottam. Látom ahogy csúszik a házasságon le a lejtőn és nem tudom mit tegyek. Az nem elég, hogy jól főzök, tisztán tartom a házat, gondoskodó vagyok...ugye? Miben változtassak és hogyan??
2014. aug. 21. 09:11
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
A vicc az, hogy a férjem SKORPIÓ !!! És bár rengeteg skorpió tulajdonság igaz rá a szex kapcsán szinte semmi! Pedig én bika vagyok és elvileg ez az egyik legszexibb párosítás...kár, hogy nem nyíltabb és őszintébb, mert én sokmindent bevállalnék érte...
2014. aug. 21. 16:21
 32/33 anonim ***** válasza:
#23 én nem a negyveneseket csesztettem, hanem csak megjegyeztem hogy fogy az idő. Nálam sem állnak már sorba a korban hozzám illő pasik. Kívánom mindenkinek hogy találjon boldogságot bármilyen korban is van, de azért hidd el, elég szomorú, hogy 25 éves szeretőt hamarabb találnék mint negyven éves férfit akit nem riaszt el a gyerek....
2014. aug. 21. 17:21
 33/33 anonim ***** válasza:

#32:

Ismerem a korosztályt - tekintve, hogy évek óta kapcsolatot csak 40+, de inkább 45 körüli nőkkel keresek ... sikerrel :-P

Nagyon tudnak élni, sok ismerősöm, barátom, szeretőm és exem lett közülük és mindenki tud/tudott találni magának kapcsolatot, gyerekkel is ... Engem sem riasztott soha a gyerek, tekintve, hogy nekem is van néhány :-P

Utálom, amikor valaki leírja ezt a korosztályt ... Az egyik legvonzóbb, legenergikusabb korosztály hatalmas szexuális étvággyal és nyitottsággal :-P

2014. aug. 21. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!