Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyuci pici fiai, akár 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyuci pici fiai, akár 30 évesen is?

Figyelt kérdés

Első körben fiúknak szól a kérdés, akiket alig lehet/lehetett kirobbantani a szülői háztól, ha már minden adott volt a különköltözésre: Hogy tudtátok önállósítani magatokat, miután kikerültetek anyuci szoknyácskája alól? Milyen motiváció kellett ehhez? Nem feltétlenül barátnő által gondoltátok át a dolgot? Ha még is elköltöztetek, még mindig nagyon fontos volt a szülők szava?

Lányok (akik gondoskodóak és "asszonyosodnak"): Hogy tudtátok kipaterolni a szülői házhoz ragaszkodó pasit? Vagy esetleg hogyan akarjátok? Hisztek benne, hogy valaha megváltoznak és miattatok elköltöznek otthonról, amikor anyucika mindent a popójuk alá tesz és el van kényeztetve a pasas?

Nem tartjátok cikinek, ha a körülmények adottak az elköltözéshez, de még mindig foggal-körömmel ragaszkodnak az otthoniakhoz még 25-30 éves kor körül is? Egyre több ilyen pasast látok, akiknek házias barátnőjük van, süt, főz, de dolgozni is kell, külön élnek vagy a pasi családjánál. Egyik ismerősömnél is ez a szitu állt elő, mivel sok ilyen nyámnyila pasast ismerek, így megkérdeztem, miért? A válasz: "Mert az anyukája már úgy is megszokta, hogy munka előtt és után kiszolgálja, az asszonynak meg elvárásai vannak és kényelmesebb így!" Az elvárások alatt azt értette, hogy kiszedje magának a már elkészített kaját vagy kenjen magának kenyeret vagy reggel főzzön magának kávét, ha mondjuk a barátnője épp nem ér rá, mert ő is este 8-9 körül ér haza és kinyúlt, már nincs túl sok kedve a már kidőlt pasasát még kiszolgálni is!

Én 32 éves vagyok, nálunk munkamegosztás van, segít a takarításban a férjem, de nem vagyok elveszett nőként az elektronikában sem, így segítünk egymásnak, ha akár szerelni is kell vagy mosogatni! A férjem munka után nem dől ki rögtön, hanem együtt tesszük a dolgunkat! De egyre több panaszt hallok fiataloktól és sajnos a saját szememmel is látom milyen pasik élnek mostanság! A lányokról: nem k*rvákról, nem lusta és nem egy nyifi-nyafi kislányról írtam, hanem házias, főzni, sütni tudó, szerető lányokról, akik miatt érdemes lenne lépni, de a pasik anyucisak!

Régebben ha nem is volt asszonyjelölt, akkor is különköltöztek a háztól, a férjem is anno már nem élt velük, élte saját kis életét, amíg én be nem léptem az övébe. Nem csak ő, édesapám is, az ő apukája is, körülöttünk páran, ismerősök, barátok, haverok... Most jönne a kérdés: Minek különköltözni, hiszen ha együtt élünk a szülőkkel, úgy olcsóbb! Nekem ez fura, hiszen ez az önállósodásnak egyik alapköve lenne, én is különköltöztem, önálló életre vágytam, nem akartam szülői segítséget, miután saját lábra tudtam állni, segítek a mai napig nekik, nem gondolkoztam azon, hogy "jajj istenem, több pénzem marad a legújabb WOW kiegészítőre, ha anyucival élek"... bennem volt az, hogy eltudom látni magam, nem hagyatkozok senkire! Szerintem az a felfogás, amit a mai fiatal ürgék űznek, eléggé elszomorító! Ez a szülők hibája is nagyban!

Miért kell anyuci pici fiacskájaként élni?

2014. aug. 19. 23:12
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha például elvállal egy kuli munkát otthon és messzebb csak a kényelem miatt nem merészkedik, holott máshol bőven kijönne pénzileg, mert jobban megfizetnék! Csak ezért... Egyébként meg hazalehet osonni hétvégenként vagy kéthetenként, ahogy a kolisok, albisok is teszik sokan, és nem muszáj egyedül bérelnie lakást, megteheti azt mással is, nem kellene egyedül élnie és itt nem csajra gondolok... Szerintem fontosabb a saját talpra állás, mint az, hogy anyucival kiszolgáltassa magát odahaza, ugyanis az anyuka egyszer meghal és akkor mi lesz? A sírból is ki kell jönnie, hogy kiszolgálja a kicsi fiát? Ha nem tanul talpraesettséget és önállóságot, mert az anyja mindent elintéz helyette, akkor nagyon sanyarú sors vár rá...
2014. aug. 20. 11:13
 32/34 anonim ***** válasza:
Nyuszifül! Nehogy azt hidd,hogy aki szülőknél lakik, az minden pénzét félre tudja tenni, és három vagy négy év alatt összespórol egy lakásra. A rezsibe, kajára, meg mindenre ki kell adni a pénzt. Ha Pestre költöznék, lehet többet keresnék, de az albi még annál is többe lenne. Az hogy idegenekkel béreljek közösen lakást, az nekem nem opció. Inkább lakom a szüleimmel, mint egy idegen emberrel.
2014. aug. 20. 11:39
 33/34 A kérdező kommentje:
Pár hónap alatt össze lehet spórolni egy hónapnyi albérletre. Egy albérlet kijön 80-90-re, ha többen laktok együtt, ez az összeg elosztódik, na meg a kajapénz! Havi 150-ből kijönnél kezdésnek, pár hónapig ellehetsz ott, szűkösen kijössz, de ha Pest közelében vagy Pesten találsz egy ilyen albit, akkor nyert ügyed van, mert ott vannak jobban fizető állások is és léphetsz, így jobban élhetsz!
2014. aug. 20. 12:03
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha kiadod a vendégszobádat, én odaköltözöm hozzátok.
2014. aug. 20. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!