Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt minek nevezik? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minek nevezik? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliba, aki...nos hát elég "hülye" meg minden lány utálja, de én nem...Valahogy olyan szimpatikus és amikor meglátom, feszült leszek.Mindig fel akarom magamra kelteni a figyelmét és valahogy azt akarom h bejöjjek neki...Ezt minek nevezik?Feltűnési viszketegség?:S
2010. jan. 14. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem csupán tetszik!

Szólítsd le!

Lehet ő lesz a pasid!

2010. jan. 14. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát vagy feltünési viszketekség, olyan "csakazértis", vagy szimplán tetszik. De ha hülye akkr miért? Mi fogott meg benne konkrétan?
2010. jan. 14. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ízlésficamnak XD
2010. jan. 14. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon merem megszólitani...:S

Am nem tom konkrétan mi fogott meg benne, FOGALMAM SINCS!Csak mégis vmi van benne...

Hát, lehet h télleg ízlésficamom van...xĐ

2010. jan. 14. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is van a suliban egy ilyen srác... na jó nem mondanám h hülye de mindenki utálja meg a barátaim szerint ronda is... :P szerintem nem... én imádom!! minden egyes porcikáját!! (ja am már járunk is egy ideje) szal hajrá!!
2010. jan. 14. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

az,hogy MÁS mint a többiek,és lehet,hogy te is más vagy.

keljetek egybe.

am,miért nem lógsz az ó barátaival,így közel lehetnél hozzá..

2010. jan. 14. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Am énis hülye vagyok, tehát nekem ez már mindegy...xĐ
2010. jan. 14. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt babám szerelemnek nevezik még ha te ezt nem is vallod be még saját magadnak sem.
2010. jan. 15. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!