Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a penzert van vele?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel hogy nagyon gazdag vagy

nyilvan lennenek egy paran akik a penzedert lennenek veled mint hogy baratod vagyok az utolso forintodig

de parkapcsolatnal azt hogy lehet kiszurni hogy csak a penzedert van veled ? mibol lehet eszrevenni ?

2014. aug. 17. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan nincs hogy csak a pénzért, hanem tetszik is neki, meg jól ki is jön vele, meg müködik köztük a kémia is és közben ha van pénz is, akkor az anyagiak nem zárhatják ki hogy összejöjjön egy kapcsolat. Különben is a nagyon pénzes pasiknak az a mániájuk hogy ővelük csak a pénzükért vagyunk és ők kezdenek el szemétkedni, kicsinyeskedni.
2014. aug. 17. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
nem szeretnek ilyen peldat felhozni gondolom tudod ki az az Andy Vajna , nem hinnem hogy azert van vele egy 20eves csaj mert olyan jo pasi
2014. aug. 17. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű jól kijönnek, tehát abban nem hiszek, hogy nincs köztük semmi lelki-érzelmi kötödés és ugy müködni tud egy kapcsolat.
2014. aug. 17. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

A nagybátyámból (vagy a saját helyzetemből) kiindulva, bizony elég nehéz kiszűrni. Csak miután bekötötték a fejedet, akkor válik (esetleg) egyértelművé. A legszomorúbb az egészben, hogy nem is kell Andy Vajnáig elmenni. A lányok hatalmas százaléka csak a pénzre hajt.

A legbiztosabb módszer, ha nem vered nagy dobra, hogy pénzes vagy. Bár elég nehéz akkor, amikor elég elmondanod, hogy mi a szakmád és már rád is másznak egyes lányok...

2014. aug. 17. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:
jo csak az a baj hogy az egy emberen latszik hogy penzes , tegyuk fel nem fogsz jarni egy ladaval ha jarhatsz egy volvoval vagy egy bmw-vel
2014. aug. 17. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit aggodalmaskodsz, egy kapcsolat mindig két emberen mulik, ha a gazdag hapsi ugy érzi, hogy jó a kapcsolata mert azzal a nővel van, akkor meg müködik, pont egy kapcsolatot nem lehet pénzzel mérni, mert ha nincs meg az érzelmi háttér akkor ugyse müködik.
2014. aug. 17. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
kérdező én is igy vagyok vele, nem fogok járni egy ladással, ha járhatok egy bmw-sel is.
2014. aug. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!