Van egy szervergépem, és arra gondoltam hogy kiadom, úgy hogy másoknak futtatok vele szervert, pénzért, ez szabályos vagy sem? és hogy hol lehetne hirdetni stb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 12:17
1/1 anonim válasza:
Mondjuk csinálsz neki egy weboldalt, facebook oldalt ahol meghirdeted. Ez természetesen így nem hivatalos és törvénye, de ha mindent frankón le akarnál papírozni és úgy vinni ezt az egészet tuti bőven mínuszba jönnél ki.
Személyes megjegyzésként, azért gondold szerintem végig hogy te biztosan akarod-e ezt az egészet. Játék hostingot már havi 300-400Ft-ért lehet venni, megbízható cégektől jó referenciákkal, akinek meg komoly célokra kell, az bérel szerverparkból, nem ilyen "olcsójánosoktól", már ne is haragudj. Még ha valaki hajlandó lenne neked fizetni ezért, úgy hogy teljesen feketén megy az egész, tehát nem adózol meg semmi, szerintem még úgy se hozná vissza még az elfogyasztott áram árát sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!