Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollegámnak nincs hová mennie...

Kollegámnak nincs hová mennie ezért megkért, hogy fogadjam be némi pénzért cserébe. Már lakik nálunk egy férfi akit befogadtunk, így vele egy szobába kerülne. Szerintetek befogadjuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem igen.
2013. szept. 23. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azért mégsem fogadnék be idegent. Főleg ha arról van szó hogy két idegen egy szobába az én házamba. Ha külön melléképület lenne vagy valami akkor is meggondolnám először megkérdezném a másikat is hogy jólesz-e neki a dolog. Nehogy az legyen hogy kifosztják egymást vagy valami.
2013. szept. 23. 16:33
 3/8 anonim válasza:
100%
jesszus hajléktalan szállót nyitottatok?:O hát ha tudjátok ennyien kerülgetni egymást akkor igen fogadjátok. de beszélj mindenképp a már ott lakó emberrel hogy szobatársa lesz..
2013. szept. 23. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a pasi aki már itt lakik eredetileg a garázsban alszik de a hideg miatt mostantól aludhat a házban.
2013. szept. 23. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire jó viszonyban vagy a kollégáddal?

Én nem fogadnám be. Ha nem megfelelően fog viselkedni, nem fizet bele a rezsibe, ... és ki akarod tenni, akkor a munkahelyeden hátba fog támadni.

Egyébként miért nem megy albérletbe?

2013. szept. 23. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Albérlet azért elég drága, 50 alatt aligha találsz, és erre még rájönnek a számlák. Budapesten legalábbis.
2013. szept. 24. 10:25
 7/8 anonim válasza:

Ha jó viszonyban vagy vele, akkor sem mindegy mert közelről látja a magánéleted, és megfúrhat vele a munkahelyen is. Mindenképpen megkérdezendő a már ott lakó személy, hogy mennyire örül a társnak.

Kérdés mekkora helyre préselnétek őket?

Illetve elvileg szerződéssel célszerű levédeni a jogokat.

ui.: 4 gyerekes családdal 4 éve 45eFt.-ért 60cm2-es lakást tudtam volna bérelni, de mivel messze volt a munkahelytől, ezért nem vettük ki.

Keresni tudni kell albérletet is.

2013. szept. 26. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem fogadnék be senkit. Az én házamban ne kelljen kerülgetnem egy idegent.
2013. okt. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!