Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SullaFelix89 kérdése:
Meddig várjunk a bejelentéssel?
Figyelt kérdés
Volt egy fél éves kapcsolatom, majd egy családi rendezvényen megismertem a barátnőm unokatestvérét akivel rögtön vonzódni kezdtünk egymáshoz.
Éjszakákat beszélgettünk át hamarosan egymásba szerettünk, de nem akartam megcsalni a barátnőmet ezért még nem volt késő szakítottam vele, mert megmondtam, hogy mást szeretek, de azt nem mertem elmondani, hogy az uncsitesóját.
Azóta az új szerelmemmel együtt vagyunk és boldogabb vagyok, mint valaha, de az a baj, hogy vigyázni kell, mert még nem mertük mindig a család előtt felvállalni, hogy együtt vagyunk ez 2 hónapja megy így.
Meddig várjunk, hogy ne bántódjon meg nagyon volt barátnőm?
2014. aug. 16. 18:04
1/2 anonim válasza:
Hát mondjátok meg neki szerintem nyugodtan....előbb útóbb úgyis el kell fogadnia
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindegy meddig vártok, egy ilyen bárkinek így is- úgy is nagy sokk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!