Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járunk!? Ugy kb. Fel órája,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járunk!? Ugy kb. Fel órája, hogy járunk Ugy volt, hogy azt mondta : várjunk meg addig ameddig meg nem ismerlek eléggé.

Figyelt kérdés

Ugy kb. Fel órája, hogy járunk

Ugy volt, hogy azt mondta : várjunk meg addig ameddig meg nem ismerlek eléggé...

Focistarsamnak meg fiú barátomnak is többször mondta hogy szeret, o egy vissza fogott buja fiú aki csöndesen típus.. Szóval nem hazudik az biztos

30 perce mondta hogy megismert eléggé, ma még nem láttam mert mind ez nem szemtől szembe volt. Szerintetek mit jelent az hogy járás ilyenkor?

2013. okt. 3. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
ezek szerint egyszerü eset vagy ha fél óra alatt kiismert holnap már a bugyidban lesz :D
2013. okt. 3. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem.... 1 hónapja mondta azt hogy várjunk addig ameddig meg nem ismer elegge
2013. okt. 3. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Még soha nem hallottam, hogy az együtt járást órákban mérik :)

Ha nem tudod, hogy jártok-e, akkor biztos nem :)

Kérdezd meg tőle. Vagy nem beszéltek?

2013. okt. 3. 23:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Járunk ezt tudom ask az a kérdés hogy mit jelenthet ez?

(Amúgy elaludt ugy hogy közben irt :D úgyhogy most nem tudom felkelteni)

Es nem merem időben a járást... Csak ugy gondoltam van jelentősége ebben az esetben!

2013. okt. 3. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:

1. tanulj meg érthetően, magyarul fogalmazni.

2. esetleg kérdezd meg tőle megint és akkor tudni fogod. Csak azt nem érem hogy ilyenkor mit gondolsz mégis? Mi valami gondolatolvasók vagyunk vagy mi?:D

2013. okt. 4. 01:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet velem van a baj,de legalább a szöveg felét nem értem.
2013. okt. 4. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Huhh ez is milyen rég volt :D az utolsó válaszolónak BOCSI tenyleg ne haragudj csak izé... Eléggé idegesít hogy az ipademen kijavít és igy nem egészen lesznek értelmesek a szovegeim
2013. dec. 12. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!