Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lááányoook. Hogy írjak rátok pl. facebook-on, ha nem is ismerlek de szívesen megismernélek, és jó "benyomást" akarok kelteni?
mit mondjak először hogy ne legyek gáz?:D
am 20/F
várd meg, hátha ő rád ir, hogyha nem, akkor kérdezdmeg, hogy 'szia, ugye nem gond h bejelöltelek' ugyan.. nagyfiú vagy már, csak ki tudsz találni valamit:P lényeg, hogy szerintem ne legyél túl nyomulós, nem kell mindig azt lesni mikor jön fel, és már irni is rá, én pl. szeretem a lazább pasikat... :)
de ez mindenkinél más, én magamból indultam ki
sajnos nem tudok máshogy "ismerkedni" és már vagy 2 éve nem volt barátnőm:(
és várhatom hogy rám írjon ha nem is ismer:)
Légy őszinte (ezt nagyon sokra becsülik), Pörgős legyen a beszélgetés, különben azt hiszik, hogy debil vagy, aki írni is alig tud... Kérdezhetsz személyesebb dolgokat például kedvenc hobbija stb. aztán próbáld meg meghívni valahova.
Egy lánnyal úgy ismerkedtem meg a buszon, hogy teniszezni ment, aztán megkérdeztem, hogy nincs-e szüksége egy partnerre, hozzáteszem akkor teniszeztem kb. 3-asjára, eddig inkább csak ping-pongoztam. De elmentünk jól éreztük magunkat. Ja és ha azt kérdi, hogy "Csak nem randira hívsz?" akkor nyugodtan írd hogy igen/próbállak.
Üdv sok sikert! 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!