Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasznál a barátom vagy csak én reagálom túl?
Ez szerintem hatalmas bunkóság. Persze lehet, hogy nagyon szegények vagy ilyesmi, de a szegény férfiakban is szokott lenni annyi büszkeség, hogy ne ingyenélő legyen, hanem legalább megoldja valahogy máshogy, ne fizetős helyekre vigyen, ilyesmi.
Mondd meg neki őszintén, hogy mit gondolsz, vagy kérdezz rá, mert ez így nem igazán működik, hogy gyakorlatilag mindenre meghívatja magát.
Szia!
20/L én soha nem várom el a páromtól, hogy fizessen, pedig nagyon nem állok jól, annyi azért mindig van nálam, amennyi kell. Igaz, sose enged fizetni, ez nem azt jelenti, hogy ne is akarjak.
Ha nem akar téged lehúzni, olyan helyre vinne, ami nem fizetős. Mellesleg: akinek sír a szája, hogy nincs pénze, annak van a legtöbb. Akinek tényleg nincs, az inkább előkaparja, de nem nyeheg. Ha meg tényleg nincs nála nem így van, az eléggé elősködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!